a ja czekam na towar i pewnie znow kurier przed zamnkieciem przyjedzie wrrra ja walcze z papierami przy biurku![]()
reklama
agnesis
Fanka BB :)
Oj u nas też potrafią nas nawyzywac, bo lekarz źle receptę wypisal albo jakies drogie leki które nie mają zamiennikow. Pretensje czemu lekarz dał mu antybiotyk?! Nosz kur*a był u lekarza to mógł się zapytać co mu wypisuje i po co 
Przypadków tyle co pacjentów...
I jeszcze przylaza i kaszla, kichaja zamiast zasłonić otwór gebowy

I jeszcze przylaza i kaszla, kichaja zamiast zasłonić otwór gebowy
no i zobacz, ze jak bys im argumenty przekazala takie konkretne to sie oburza, ze racji nie masz hahaah, pokaz chleb-powiedza, ze bulkaJa jak wchodzę w cywilu na market to pogrom, na piekarni awantura, bo facet rękawiczek nie używa, w kolejce, że maruda i bez przerwy drąży "JA TU STOJE 5 MINUT, DZIE JA TO 5 ZL DOSTANE?!" i pierdoli tak dopóki nie pójdzie.. Eh

no przeciez sa za rzadko u lekarza i nie majaj sie kiedy spytac hahaah, codziennie to za rzadko hahahOj u nas też potrafią nas nawyzywac, bo lekarz źle receptę wypisal albo jakies drogie leki które nie mają zamiennikow. Pretensje czemu lekarz dał mu antybiotyk?! Nosz kur*a był u lekarza to mógł się zapytać co mu wypisuje i po co
I jeszcze przylaza i kaszla, kichaja zamiast zasłonić otwór gebowy![]()
Zwróć uwagę baranowi co czarne pazury ma jakby rowy rękami kopał, że ma ubrać rekawiczki to afere zrobi. Poza tym nigdy nie wiesz czy ten kto trzymał Twój koszyk wcześniej nie grzebał sobie w różnych otworach, a później jedz te bułki, bleee, ze wzgledu na siebie powinien ubrać rękawiczkino i zobacz, ze jak bys im argumenty przekazala takie konkretne to sie oburza, ze racji nie masz hahaah, pokaz chleb-powiedza, ze bulka![]()
L
Lad
Gość
Doobra wytrzymam do wtorku bo i tak pewnie za wcześnie, po co się zniechęcać negatywem.Hime jutro rano, razem. Bo teraz mocz i tak już rozcienczony to nic Ci nie pokaże![]()
fujj bleee az mi sie jesc odechcialoZwróć uwagę baranowi co czarne pazury ma jakby rowy rękami kopał, że ma ubrać rekawiczki to afere zrobi. Poza tym nigdy nie wiesz czy ten kto trzymał Twój koszyk wcześniej nie grzebał sobie w różnych otworach, a później jedz te bułki, bleee, ze wzgledu na siebie powinien ubrać rękawiczki![]()
Sorkifujj bleee az mi sie jesc odechcialo
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Kotek nie idę. Mieszkam w Niemczech tutaj żeby iść na betę muszę iść po skierowanie do ogólnego i wtedy. Za dużo zachodu. Oczywiście jak zapłacę mogę iść ale to szkoda kasy. Ufam testom i swojemu organizmowi a mój gin twierdzi że bez sensu robić betę skoro test pozytywny na usg i tak zobaczy wtedy kiedy się da więc beta nic nie zmienia. Takie moje zdanie :-)
Czarna o to zrobisz mi prezent hehe bo mam urodziny 14 lutegotrzymam mocno kciuki za ciebie :*
Lux dziękuję :-)
Emeczka :*
Teraz mam stracha żeby powtórki nie było ale nic nie można na to poradzić tylko strach się nie denerwować.
Ojj Ann chciałabym do Ciebie i do Rudej dołączyć
Mam swój fp i bloga i tam dużo robię
https://web.facebook.com/Serce-do-zjedzenia-164306427270736/
http://www.sercedozjedzenia.blogspot.com/