Uwierz mi, najgorszy sort do nas przychodziHaha ale macie klientówu nas to same marudy które same niewiedza czego chcą.
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Uwierz mi, najgorszy sort do nas przychodziHaha ale macie klientówu nas to same marudy które same niewiedza czego chcą.
GratulujęKarola Hime Agnesis to kiedy testujecie ;-)?
Karola powodzenia w lekarza
Hime to nie preszkoda, 30 tc to daleko do porodu :-) zachodz już ;-)
Hime zmotywuje cie do zrobienia testu mdli cie bolą cycki i inne cuda.
Ja nie miałam nic a patrz z dzisiaj rano
ludzie jak wejda do sklepu to nie patrza, nie mysla, nie uzywaja mozgow, ja niedawno babie koszyk zabralam i odstawilam na bok tak zeby go nie widziala, bo nie szlo przejsc, jej mina gdy go szukala bezcenna a jeszcze zostawila kretynka torebke w koszyku, rece opadjaUwierz mi, najgorszy sort do nas przychodzijak moja mama przyjeżdża po mojej zmianie na zakupy i opowiadam, albo widzi co się dzieje, to mówi, że nigdy mi nie wierzyła do końca, ze ludzie to takie świnie, ale to co się dzieje na markecie przechodzi ludzkie pojęcie
![]()
Po powrocie z pracy chyba kupie jeden test płytkowy, te paskowe mnie odbijają, czekam i czekam...Karola Hime Agnesis to kiedy testujecie ;-)?
Karola powodzenia w lekarza
Hime to nie preszkoda, 30 tc to daleko do porodu :-) zachodz już ;-)
Hime zmotywuje cie do zrobienia testu mdli cie bolą cycki i inne cuda.
Ja nie miałam nic a patrz z dzisiaj rano
mowiszEj dziewczyny ale mnie jednak korci żeby zrobić test.![]()

Ja jak wchodzę w cywilu na market to pogrom, na piekarni awantura, bo facet rękawiczek nie używa, w kolejce, że maruda i bez przerwy drąży "JA TU STOJE 5 MINUT, DZIE JA TO 5 ZL DOSTANE?!" i pierdoli tak dopóki nie pójdzie.. Ehludzie jak wejda do sklepu to nie patrza, nie mysla, nie uzywaja mozgow, ja niedawno babie koszyk zabralam i odstawilam na bok tak zeby go nie widziala, bo nie szlo przejsc, jej mina gdy go szukala bezcenna a jeszcze zostawila kretynka torebke w koszyku, rece opadja