Karola.2
Fanka BB :)
Uwierz mi, najgorszy sort do nas przychodziHaha ale macie klientówu nas to same marudy które same niewiedza czego chcą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwierz mi, najgorszy sort do nas przychodziHaha ale macie klientówu nas to same marudy które same niewiedza czego chcą.
GratulujęKarola Hime Agnesis to kiedy testujecie ;-)?
Karola powodzenia w lekarza
Hime to nie preszkoda, 30 tc to daleko do porodu :-) zachodz już ;-)
Hime zmotywuje cie do zrobienia testu mdli cie bolą cycki i inne cuda.
Ja nie miałam nic a patrz z dzisiaj rano
ludzie jak wejda do sklepu to nie patrza, nie mysla, nie uzywaja mozgow, ja niedawno babie koszyk zabralam i odstawilam na bok tak zeby go nie widziala, bo nie szlo przejsc, jej mina gdy go szukala bezcenna a jeszcze zostawila kretynka torebke w koszyku, rece opadjaUwierz mi, najgorszy sort do nas przychodzijak moja mama przyjeżdża po mojej zmianie na zakupy i opowiadam, albo widzi co się dzieje, to mówi, że nigdy mi nie wierzyła do końca, ze ludzie to takie świnie, ale to co się dzieje na markecie przechodzi ludzkie pojęcie
![]()
Po powrocie z pracy chyba kupie jeden test płytkowy, te paskowe mnie odbijają, czekam i czekam...Karola Hime Agnesis to kiedy testujecie ;-)?
Karola powodzenia w lekarza
Hime to nie preszkoda, 30 tc to daleko do porodu :-) zachodz już ;-)
Hime zmotywuje cie do zrobienia testu mdli cie bolą cycki i inne cuda.
Ja nie miałam nic a patrz z dzisiaj rano
mowiszEj dziewczyny ale mnie jednak korci żeby zrobić test.![]()

Ja jak wchodzę w cywilu na market to pogrom, na piekarni awantura, bo facet rękawiczek nie używa, w kolejce, że maruda i bez przerwy drąży "JA TU STOJE 5 MINUT, DZIE JA TO 5 ZL DOSTANE?!" i pierdoli tak dopóki nie pójdzie.. Ehludzie jak wejda do sklepu to nie patrza, nie mysla, nie uzywaja mozgow, ja niedawno babie koszyk zabralam i odstawilam na bok tak zeby go nie widziala, bo nie szlo przejsc, jej mina gdy go szukala bezcenna a jeszcze zostawila kretynka torebke w koszyku, rece opadja