Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ankaka, Apostrofa - trzymam kciuki za środowe testowanie !
swoją drogą gdy byłam w ciąży z synkiem to @ miał przyjść 26 kwietnia a 21 już wyszedł mi pozytywny test i mojej kuzynce również kilka dni przed spodziewaną miesiączką więc nie wiem czy to aż tak rzadko się trafia
Teraz @ powinnam dostać 16.10 ... ale mam nadzieję, że nie nadejdzie
Oczywiscie nie wytrzymalam i skoro mialam drugi test to zrobilam z porannego moczu i na moje oko jest baaaaardzo blada kreska. Nie bede robic zdjecia bo nie bedzie widac bo to na dodatek ten strumieniowy i szybka jest to ciezko bedzie zrobic dobra zdjecie,ale moze mi sie wydaje wiec sie nie nakrecam i czekam na czwartek
Ankaka niby jak sie bardzo mocno przyjrze to dostrzegam cien kreski ale to jednak taki niejednoznaczny wynik. Czekam z niecierpliwoscia na powtorke testu trzymajac bardzo mocno kciuki by ten cien okazal sie upragniona fasolka.
Malami25 miala tez niejednoznaczny wynik, ciekawe jak u niej...