reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Po pierwszej ciazy to moje libido jest ponizej zera :)

U mnie podobnie niestety...

A z tym plodnym sluzem to ja juz sama nie wiem... Jednego dnia (pisalam wam o tym) mialam go duzo i byl ciagliwy tyle ze nie przezroczysty a taki kremowy a kolejnego dnia czulam juz tylko wilgoc ale po sluzie ani sladu. :/ Wiec ja chyba nie potrafie tego odpowiednio obserwowac. No i tez miewam bole podbrzusza, takie jak na @.

reklama
Ja na owulacje mam straszny bol brzucha.. takie kucie ze ledwo sie da ruszac. No i przytulasy wypadly dzien czy dwa przed tym bolem i dzien po. Niestety w dzien owu nie da rady bo bol za mocny ..

Ruda ja narazie codziennie sledze co u Was. Która następna i ciągle czekam na wieści o Waszych pozytywnych testach! Mam nadzieje ze wszystkie dolaczycie do czerwcowek bo póki co nie ma tam z kim gadać!
Ankaka wszystko będzie dobrze! Juz masz podstawy do radości a z każdym dniem te podstawy będą dawać o sobie bardziej znać wiec uszy do gory!!!!!

A teraz o moim samopoczuciu. Ciągle mam jakieś schizy. Chcialabym juz 9.10 czyli wizytę. Zobaczyć ze z maluchem wszystko okej ze rośnie. Bo jak się czlowiek naczyta tych wszystkich ******* w necie go glupnie normalnie. :-(

Tarantina a ty widzisz ta kreske?

Nie czytaj glupot na necie! Ale rozumiem Cie ze sie stresujesz. Ja przed wizytami u gin zawsze mialam puls 140 az pielegniarka oczy robila :) do 9 zleci szybciutko :) pomysl, ze ty juz jestes w ciazy, a my na nia czekamy :)

Tatartina patrzyłam że są trzy czerwcowe tematy :-)
Jakoś nie mam nadzieji że do ciebie dołączę :-( zobaczymy między 11 a 15 a nóż się uda.

Mój gin mi kiedyś powiedział że jak nie mam powodów do zmartwień to wystarczy wpisać coś w Google :-) coś w tym jest. Więc nie czytaj tylko odpoczywaj na tym l4 póki jeszcze nic nie ciąży z przodu za bardzo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry