Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biedny Misu, oby szybko zebrano kase, ze tez takie malenstwa musza chorowac tak poważnie

No niby tak, ale przy owulacji śluz się zmienia na rozciągliwy, innej opcji nie ma a taki ślu zmiałam tylko między 10 a 15 dniem cyklu. Później tylko jeden dzień w 24 dniu cyklu. Mówię, mam ten swój jeden objaw okresu co jest zawsze, ale to zawsze no i teraz jest więc czekam na okres.Cycki nie bolą w ogóle już, tylko brzuch.Jamajka gratuluję :-)
Hime ale skoro cykl taki długi to i owulacja później. Jak ty to widzisz?
jezeli ustal bol piersi to okres powinien byc lada dzien, przynajmniej u mnie tak jestNo niby tak, ale przy owulacji śluz się zmienia na rozciągliwy, innej opcji nie ma a taki ślu zmiałam tylko między 10 a 15 dniem cyklu. Później tylko jeden dzień w 24 dniu cyklu. Mówię, mam ten swój jeden objaw okresu co jest zawsze, ale to zawsze no i teraz jest więc czekam na okres.Cycki nie bolą w ogóle już, tylko brzuch.
No a mnie już nie bolą od czterech dni. Coś czuję, że znowu szykuje się ten długi cykl... No cóż, trudno. Teraz będzie czas na lekarzy i diagnostykę. Starania przedkładamy na czerwiec dopiero, jak nie po ślubie dopiero.jezeli ustal bol piersi to okres powinien byc lada dzien, przynajmniej u mnie tak jest
wspolczuje Ci takich zawirowan, czlowiek potem czeka jak glupi i sie wkurzaNo a mnie już nie bolą od czterech dni. Coś czuję, że znowu szykuje się ten długi cykl... No cóż, trudno. Teraz będzie czas na lekarzy i diagnostykę. Starania przedkładamy na czerwiec dopiero, jak nie po ślubie dopiero.
przykro mi, u mnie a miesiac bedzie ten dzien, 3 marca usg i info, ze bobo nie zyje, 4 marca zabiegW ogóle dzisiaj mija równy rok od mojego wylądowania w szpitalu z krwawieniem i bólami... Dopiero teraz do mnie to dotarło, że jutro rocznica straty naszego maleństwa.