Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pomoc Ci zakonczyc zywot? ja powiesze sie raze z Toba hahah, bo mam niekiedy dosc hehZaraz pójdę na magazyn, coś znajdę![]()
od szwagierki cora ma prawie 11 lat i da sie wycalowac choc ma fazy, ze blee ciocia zostaw a bratowej ma 7 latek i diablica da jak jej sie podoba a matke swoja to wycaluje, az mokra Agata jest haahno ja im daje i oni mi buziak tylko na powitanie i pożegnanie
jak przyjeżdzaja t leca do mnie i krzyczą Ciociaaa!!!!!![]()
az tak Ci daje popalic okres? biednaAle naskrobałyście jak tu nie zaglądałam.Ja wczoraj ledwo żyłam od tego okresu, dzisiaj już lepiej się czuje. Właśnie czekam aż ciasto na pizze wyrośnie.
![]()
ja sama nie wiem, bo Swieta se ladne urzadzila a mi na kanape nie dala ani 10 zl, my ciezko pracujemy by kupic se to co chemy i nie sumiecha mi dawac tego komus kuzwa za darmo...Lux zabrać kanapęa tak poważnie to koleżanka tak nie postępuje, bo gdyby była w porządku to zbieralaby kasę nawet po 20zl żeby część Ci oddać i dozbierac resztę. A tak jak czytam to wydaje mi się że zrobiła to z premedytacją...
To może jej o tym powiedz?ja sama nie wiem, bo Swieta se ladne urzadzila a mi na kanape nie dala ani 10 zl, my ciezko pracujemy by kupic se to co chemy i nie sumiecha mi dawac tego komus kuzwa za darmo...
rozmawialam z nia, mowie, kuzwa nie obraz sie, ale drinkujecie se, weekendy na bogato a ja co? a ona, no zrozum, ze ta dodatkowa prace stracilam, a drinki to za kase ziecia, no dobra rozumiem, ale co ja za to moge? juz od grudnia slysze dam Ci za miesiac, bo mowilam jej, ze moze dac mi w ratch a tu cisza, az glupio upominac sie o swojeTo może jej o tym powiedz?