Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i co mam je podarować kanape? ja pracowalam by ja kupic, ona ja dostala, bo jej corka miala taka, ktora sie rozwala, ile razy mam tam chodzi i mowic, kiedy kasa? mam to jak dziecko powtarzac jak regulke w szkole? ehh zaluje, ze jej na olx nie wystawilam, kase mialabym do rekiDlaczego glupio? Jesli ci glupio to sie nie upominaj i zapomnij o kasie
ja poczekam do konca lutego jak nie to tam wjade i powiem, ze albo daje kase albo zabieram lozko tylko ma mi je wyprac, bo mam juz dosc czekaniaJa bym się upominala. Ale przez jakiś czas.
Lux a jak nie odda ci kasy nie możesz iść do niej na kawę i przypadkiem pociąć tapczanikjak nie możesz z niego mieć użytku, a podejrzewam, że zabranie go nie wchodzi w grę, byłabym swinia, stanelabym na nim w szpilkach i powiedziała ups przypadek
musiałaby kupić sobie nowy bo by jej sprężyny w dupe wlazly
Nastepnie polecam o kolezance zapomnieć, bo to ch*j nie koleżanka co tak świńsko się zachowuje.