Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ruda niby wyczytalam ze śluz w ciąży (początek) powinien być wlasnie taki bialy serkowaty i dużo. A ja od owulacji mam suchusko. Do teraz! Chodze bez wkladek! :-) :-)
Ankaka nie ma innej opcji teraz. Juz nie możesz Nas rozczarowac!!
Tarantina ja zucilam 6 tygodni temu ale popalam już. W pierwszej ciąży paliłam i zanim zrobiłam test to mnie odrzucilo tak ze dwie godziny przytulam się z kibelkiem
Ja popalam..najslabsze jakie sa na rynku..kurcze to czekanie na @ wykancza..w 1 ciazy test wyszedl mi pozytywnie 2 dni przed @..
Wlasnie ja mam taki sluz teraz serkowaty i bialy i duzo.
Jajniki napierdzielaja niemiłosiernie. Brzuch mi wywalili ale najlepsze ze oboje z mężem jesteśmy zasmarkani. Nosa kuwa mać. Ale nie ma zmiłuj próbował mnie wczoraj wsiąść na litość że zmęczony i chory ale się nie dalam. Dni płodne = do roboty. Trochę wcześnie w sumie ale wiedziałam że mi się cykl popierdzielil.
Ankaka i jak?!☺
Melduje .. test zrobiony drugiej kreski nie ma. Tzn. Ja tam jakiegos bladziocha bardzo bladego dostrzegam, ale moze mam zwidy zdjecia nie daje bo nie ma sensu
Wczorajszy test byl o czulosci 10 ten dzisiejszy 25, wiec moze temu tak.
Poki co brzuch boli, cycki bardziej, okresu nie widac, wiec jeszcze jest nadzieja