Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No lepszego nie da rady moim telefonem niestetyJa tu nic nie widzę ...słaba jakość zdjęcia
Ja tam się załamywać nie zamierzam, zrobiłam ten test dla zabawy z czystej ciekawości czy coś pokażeRuda hm bede musiała kiedyś zapytac o to ginaciekawa teoria nigdy nie słyszałam a trochę ginow niestety przerobiłam w tej pierwszej ciazy ... Zreszta w drugiej tez heh... Nie mam szczęścia do lekarzy tej specjalizacji .
Lyara kciuki trzymam!
Choć podziwiam Was bardzo za takie testowanie wczesne i doszukiwanie sieja to jak nie widac od razu to wyrzucam
poza tym dobija mnie to testowanie co miesiąc i brak efektów - teraz to chyba w ogole nie bede robić bo i po co .
Ann byłoby cudownie ale to chyba nje możliwe - musiałabym mieć owu dużo wczesniej ( choć chciał sie doszukać to pisałam Wam ze kiedyś te testy lh wychodziły mi potem juz nie) ale na usg miałam pęcherzyk wielkości 33'mm wiec zdecydowanie przerośnięty , jakiś mniejszy był obok ale nawet nie wiem czy możliwe by ten mniejszy pekl jak jest ten duży - zreszta pregnylu mi nie podał - nic nie powiedział - dlatego go zmieniam bo sie nie chce denerwować przez gościa .
No na mnie mąż krzyczy a ja staram się nic nie robić ale czasem popalam tak z dwa dziennie, chociaż fakt jest taki że później mi nie dobrze...Mnie odrzuciło , ale mowia ze z dnia na dzień nie jest dobrze , wyobrażaj sobie jak trujesz dzidzie![]()