reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Anik tak bardzo mi przykro. Tulę Cię mocno. Nie ma słów pocieszenia ale bądź dzielna masz kochana dla kogo.
Nie wiem czy widziałaś wysłałam Ci wiadomość na priv, jakby co to pisz.

Dziewczyny... Mam pytanie.. Czy może być tak , że kreska druga na teście jest widoczna tylko pod światło? Normalnie jak patrzę to jej nie widać, ale jak poobracam test to cień cienia jakiś chyba jest... I nie wiem...
Zrobiłam sobie go ot tak dla jaj bo to stanowczo za wcześnie, ale zaskoczyło mnie że pod światło coś widać :D

Dziewczyny... Mam pytanie.. Czy może być tak , że kreska druga na teście jest widoczna tylko pod światło? Normalnie jak patrzę to jej nie widać, ale jak poobracam test to cień cienia jakiś chyba jest... I nie wiem...
Zrobiłam sobie go ot tak dla jaj bo to stanowczo za wcześnie, ale zaskoczyło mnie że pod światło coś widać :D

Ja bym się wstrzymała z doszukiwaniem ;)
Poczekaj jeszcze kilka dni ...

reklama

Patrząc inaczej ... lepiej się dać miło zaskoczyć, niż chłodno rozczarować.
A kiedy masz termin @ ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry