G
Gość
Gość
Daj znac co zalatwilasDziękuję już dzwonię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daj znac co zalatwilasDziękuję już dzwonię
Na razie nic, głucha cisza nie odbiera.Daj znac co zalatwilas
To jest ciekawa sprawa, nie słyszałam o tym, ale ciagle teraz o tym myśle - czy z tym słuchaniem serduszka to chodzi o nie nastawianie mamy na to ze jest wszystko ok, a jeszcze rożnie moze byc, czy to naprawdę szkodzi fasolce..?Ja w 5 tygodniu mialam plamienie wiec polecialam do gina. Bylo widac tylko kropeczke I dwa krwiaczki. Dostalam leki na podtrzanie. Tydzien pozniej bylo juz cialko zolte I serduszko ktore slyszal tylko gin bo mi.nie dal bo stwierdzil ze za.szybko I glosne slychanie w tak wczesnej ciazy szkodzi
Zrobiłam dziś drugi test, ale z drugiego moczu a nie z pierwszego jak wczoraj, tym razem quixx, wczoraj nordtest, kreska jasniejsza niż wczorajpowinnam się martwić?
Te wszystkie testy pokazuja w caly swiat. Ja nym sie tam mie przejmowala tym. U nas dziewczyny robia testami facelle z rossmana o czulosci 25 i pokazuja juz kreseczki, gdzie na tescie o czulosci 10 nie ma kreski.Nord ma niby czułość od 10 a quixx od 25...
No staram się nie stresować i też sobie mówię nic nie plamie więc musi być ok...Te wszystkie testy pokazuja w caly swiat. Ja nym sie tam mie przejmowala tym. U nas dziewczyny robia testami facelle z rossmana o czulosci 25 i pokazuja juz kreseczki, gdzie na tescie o czulosci 10 nie ma kreski.
Spokojnie. Stres jest najgorszy![]()
Bedzie dobrze, a kolorem kresek w testach roznych firm bym sie nie przejmowala. Glowa do gory. Babcia Ci wywrozyla ciaze i synka i tego sie trzymajNo staram się nie stresować i też sobie mówię nic nie plamie więc musi być ok...