Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak zrobisz jutro betę to chyba powinnaś powtórzyć w poniedziałek po 48 h
A bierzesz tego dupka jednak?
Wiem jak się martwisz ja też bym chodziła po ścianach po takich doświadczeniach.
Może po prostu zadzwoń do tego gina co pytałaś o dupka i powiedz ze masz takie plamienia i co on o tym myśli, niech Ci doradzi.
Sojnabig ja wychodzę z założenia że jak nie odczuwasz bólu w podbrzuszu i nie płacisz to na pewno jest ok. Objawy to Przychodzą i odchodzą różnie bywa u różnych kobiet :-)
Lenkaka z drugiej strony często plamienia nie oznaczają nic bardzo złego. Czasami tak bywa i ciążę są zdrowe donoszone. Mnóstwo tego w necie takich przypadków.
Lenaja dla Ciebie. Naprawde dobry lekarz z powolania. Ty szybko dzwon bo za pare dni moze byc za pozno.
http://www.znanylekarz.pl/artur-kowalski/ginekolog/czestochowa
Czarna u mnie cykl stracony ale zmieniam lekarza![]()
Ann nie testuje w tym mcu bez sensu nie chce sie dobijać .
Lenaka pojechalabym na IP .
Przypnij ni siedzisz w pl cY za granica ?
Tez bym nie czekała alno lekarz albo IP tam pewnie zrobią badania i dadzą dupka luteinę .
Dobrze spróbuję do niego się dostać.Lenaka dzwon zesz to tego gina co Ci dalam namiar. Nie musisz do niego caly czas chodzic, ale on w soboty zawsze przyjmie. Tu nie sa juz przelewki i liczy sie czas, za tydzien moze byc za pozno. Zrobis jak uwazas, ja Ci chcialam tylko pomoc i pisalam to wszystko zebym nie miala sobie pozniej nic do zarzucenia.
Wczoraj wieczorem wzięłam jednego zaraz wezmę drugiego i może jeszcze z dwa w ciągu dnia. Tak 3×1. Nie luteiny nie mamIle bierzesz tego dupka? Masz luteine dowcipna? Bo bys sobie tez zaaplikowala.
Moze zwieksz sobie do 4×1. To tylko progesteron. Niektore biora takie ilosci ze az nie chce sie uwierzyc.Wczoraj wieczorem wzięłam jednego zaraz wezmę drugiego i może jeszcze z dwa w ciągu dnia. Tak 3×1. Nie luteiny nie mam
Mogę tak zrobić nie widzę przeszkód. Dziękuję za radę.Moze zwieksz sobie do 4×1. To tylko progesteron. Niektore biora takie ilosci ze az nie chce sie uwierzyc.