agnesis
Fanka BB :)
to ta jak umnie 20 dc iludniowe masz cykle?
Zawsze było 28
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to ta jak umnie 20 dc iludniowe masz cykle?
sama jestem ciekawaLux mam nadzieję, że będą dwie kreski
Ja też kupiłam ostatnio w Rosmanie te takie z zatyczkapodobają mi się
hehe
U mnie dopiero 20dc... Czekanie, czekanie i nic poza tym![]()
Ja czekam aż u mnie jakieś normalne cykle się zaczną. I znów starania, stres czy się udało...Dziewczyny ale wam zazdroszczę testowania!
U mnie dopiero 3 dc....
Też ostatnio miałam w lewym jajniki 28mm i po @ już go nie było, ale mnie bardziej zastanawia endometrium... Mniejsze niż przed owu to trochę dziwne się wydaje.Lyara zdarza się przerosniete pęcherzyki, ja ze dwa cykle temu miałam takiego 31mm, a ostatnio na usg już go nie było.
Tyle cykli jeszcze przed nami, że nie ma co się stresować i nakrecac, tylko spokój może nas uratować
Kate testuj
Anik nim się obejrzysz wszystko wróci do normy![]()
zleci Ci ten czas raz dwa, wiem po sobie az czlowiek takiej checi nabieral na te staraniaJa czekam aż u mnie jakieś normalne cykle się zaczną. I znów starania, stres czy się udało...
dlaczego kolejny cykl to ostatnia szansa?Też ostatnio miałam w lewym jajniki 28mm i po @ już go nie było, ale mnie bardziej zastanawia endometrium... Mniejsze niż przed owu to trochę dziwne się wydaje.
Pewnie sobie wmawiam, ale dziwią mnie te objawy. A dwa wiem że niestety ale kolejny cykl to już moja ostatnia szansa na ciążę więc trochę miałam nadzieję że jednak się udało.