reklama

Staraczki na 2016 rok :)

A mama mówiła, że ja to jestem taka odważna i śmiała dziewczynka ahaaa dupa blada, mam pełne portki.
Kobietom po poronieniach strach towarzyszy juz zawsze. To normalne.
U nas dziewczyny kupowaly detektory tetna i jak tylko ogarnial ich strach to sluchaly serduszka i sie uspokajaly. Ja tez bede w gacie s..c ze strachu, zobaczysz co ja bede wydziwiac, detektor na 100% kupie;)

reklama
Mam nadzieję ;) ciąża na pewno jest, test i czułości 20 mIU/ml wyszedł 14dpo dość ładny, więc jutro zrobię jeszcze jeden i zobaczę, czy kreseczka ciemnieje ;) a beta to na potwierdzenie dla ginekologa :)

Kobietom po poronieniach strach towarzyszy juz zawsze. To normalne.
U nas dziewczyny kupowaly detektory tetna i jak tylko ogarnial ich strach to sluchaly serduszka i sie uspokajaly. Ja tez bede w gacie s..c ze strachu, zobaczysz co ja bede wydziwiac, detektor na 100% kupie;)
A ja już mogę taki detektor kupić? Czy musi być starsza ciąża? To jest rewelacyjne rozwiązanie :)

Nie wiem, musisz na internecie poszukac, one kupowaly uzywane bo taniej bylo i przed koncem 1 trymestru jedna z nich juz lapala bicie serduszka.
Już się na szybko zorientowałam ceny nowych wahają się od 150 zł do 2000zł zależy jak wypasiony i czuły i jaka firma itd. I raczej przeznaczone tak po 15 tc pewnie nie wszystkie ale te z tańszych na pewno, więc muszę jeszcze poczekać :)

Lenaka u nas uzywane kupowaly, bo taniej i wtedy mozna lepszy kupic. A przeciez uzywany, nie znaczy gorszy bo ilez go tam kobieta uzywala;)

Teraz na necie wyczytalam ze juz od 10 tyg. Tylko kup sobie jakis lepszy, zeby szajs nie byl, bo mozesz nie zlapac bicia serduszka.
A to muszę dokładniej poszukać, może by ewentualnie zapytać w jakimś sklepie medycznym to może trochę pewniejszy sprzęt.
Na razie kazalam mężowi przyłożyć ucho do brzucha i słuchać ale twierdzi że same bulgoty ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry