Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po swietach zaczynam stymulacje do in vitro, jak dobrze pojdzie to do polowy kwietnia bedzie juz po transferzeCzesc dziewczyny.
Wpadlam zobaczyc co u was. Gratulacje nowym mamom. Bardzo sie ciesze.
Pyzia. Strawbelka. Layra. Lux. Czarna co u was. Mam nadzieje ze nie odpuscilyscie.
Trzymam za was kciuki i mysle o was![]()
Mąż bardzo na plusLena dokładnie mamy to na co się zgadzamy. Mój też wrócił z bukietem róż i rafaello też zjedliśmy kolacje ale wcześniej miałam swoją wymarzoną kąpiel w wannie.
Ja też miałam poronienie :-( ale pierwsze dwie wizyty były w odstępie dwóch tyg a teraz mi wywalil z taką odległa data że dopiero w domu sobie uświadomiłam ile to czasu. Jakbym to w gabinecie policzyla to bym chciała przed samymi świętami. A tak muszę czekać
Ovli a zjadłam dzisiaj dwa obiady w odstępie godziny hehe też pekalam, ale kolacja z mozzarella i lekko więc może się wyspie
A niech ma w końcu zaraz dzień mężczyznyDobre z tym kurierem))))
Z okazji Dnia Kobiet dostal bomboniere))
Dzisiaj mam 43 dc test robiłam w sobotę oczywiscie negatywny ;( i na pewnie pozytywnego nie bedzie w tym cyklu , po prostu @ spóźnia się czasami tak mam .ohhPrzykład dobrze zróżnicowanej diety![]()
A kiedy @ miała się pojawić? Może jednak to winko będzie musiało sporo poczekać![]()
Juhuuu !!!!!!!!!Po swietach zaczynam stymulacje do in vitro, jak dobrze pojdzie to do polowy kwietnia bedzie juz po transferze![]()
Lenaka kciukasy sie przydadza bardzo!Juhuuu !!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& takie kciukasy
Czemu nie, choć ja to mam niewielkie pojęcie o tymbale tak czy siak to bardzo miłego wieczorku życzęDziewczynki moje kochanepytanko mam
Wczoraj (14dc) pęcherzyk miał 20mm, a dzisiaj zauważyłam śluz płodny - taki na maxa
myślicie że mógł już pęknąć?
ŁoooCzemu nie, choć ja to mam niewielkie pojęcie o tymbale tak czy siak to bardzo miłego wieczorku życzęi długiej nocy
![]()
To pizdowata ta @ albo niech się pojawi i będzie sprawa jasna no i nowy cykl=nowa szansa albo najlepiej niech się nie pojawia wcale tylko żeby dwie krechy się pojawiłyDzisiaj mam 43 dc test robiłam w sobotę oczywiscie negatywny ;( i na pewnie pozytywnego nie bedzie w tym cyklu , po prostu @ spóźnia się czasami tak mam .ohh
I wkurza mnie to ;( bo od tego Że nie mam @ chodzę jak balon !!!napuchnięta i ciagle chce mi się jesc ;(