Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo jakiś czas temu zaczęłam brać bo pisałyście że dobrze wpływa na ukrwienie macicy a to sprzyja zagnieżdżaniu. A od jakiś trzech czy czterech dni mam przyspieszone tętno. I tak sobie pomyślałam że jak acard wpływa na ukrwienie naczyń to pewnie od tego. No chyba ze od nerwów..
Kochana na 15.15 mam być ale o której wejdę to nie wiem bo u mojej Pani doktor to różnie a przeważnie z opóźnieniemPyzia na która masz wizytę?![]()
Kochana na 15.15 mam być ale o której wejdę to nie wiem bo u mojej Pani doktor to różnie a przeważnie z opóźnieniemA Ty jak się czujesz? Robiłaś drugą betę?
Madzia pewnie tak,niestety... Ja nerwus jestem straszny.
No to czekam z niecierpliwościąOkoło 12zrobie a wynik około 16
Uuuu to będzie gimnastyka na poziomie olimpijskimMam pytanie, czy chusteczki nawilżone po całym dniu pracy - odświezą mnie przed wizytą u gina ?
Bo mam tylko do dyspozycji szkolny zlew i zero prywatności
To dopiero sztuka ...
A ile tego acardu bierzesz? A w skutkach ubocznych są takie objawy? Ja nie przypominam sobie czegoś takiego u siebie.Dzień dobry wszystkim![]()
Nessi ja zawsze biorę takie dla dzieci albo do higieny intymnej. Sprawdzają się wystarczająco.
Ruda jak tam twoje pierogi,dojechały?
Dziewczyny która brała acard? I czy miała po nim przyspieszone tętno?
Miłego dnia kochane i spokojnych wizyt :*
Lena tak oczywiście. Jak ma ci was to uspokoić to jasne :-)
Lena jak czytam to tak miałam na usg serduszko na czerwono. Na każdym usg ale w 7 tyg nie sluchalismy. Dopiero w 9 przez chwilkę. Ale nie mam pojęcia czy to takie Doplerowskie
Dowiem się alr już pewnie wy szybciej się dowiecie bo ja mam daleko do wizyty.
Takie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&Około 12zrobie a wynik około 16