Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pyzia wydaje mi sie ze za wczesnie go wzielas.To zależy od dnia podania pregnylu,jak mam podany w 12 dniu to biorę od 14 dupka,zawsze dwa dni po podaniu zastrzyku,bo w tym czasie powinny popękać pęcherzyki.
Ja niestety nie mam nadziei...Postanowiłam że jeśli do lata się nie uda to odpuszczam bo za chwilę będę po prastu za stara na dziecko...Ale dziękuję :*Czuje się jak u siebie
Chciałam jeszcze dopowiedzieć, że za każdą trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da &&&&&&.
Pyziu bardzo mi przykro ze to jednak jeszcze nie Twój cykl, choć jednak nadal mam nadzieję, że może jednak
Nessi, Lenaka na pewno będzie dobrze. Musi! ❤
Pregnyl miałam w poniedziałek 11dc a dupka od środy więc niby dobrze ale może faktycznie za wcześnie..Sama nie wiem.Tabletki anty od [pierwszego dnia @ a te czopki kurde nie wiem,bo mi nie napisała a ja oczywiście nie zapytałam bo ogólnie to mi wszystko było obojętne.Ale widziałam że lekarce też było przykro i pewnie z tego wszystkiego zapomniała napisać jak brać te czopki.Czekam,czekam bo i tak nie mam innego wyjściaPyzia wydaje mi sie ze za wczesnie go wzielas.
Mialas pregnyl w 12dc, pecherzyki mogly pekac w 13 lub nawet 14dc( bo chyba podaja ze od 24-36godzin). Z tego co kojarze to mialas te pecherzyki mniejsze jak dostalas pregnyl wiec mogly jeszcze rosnac moze zaczynaly pekac a Ty przyblokowalas dupkiem.
Nie wiem tak teraz mysle bo innego wytlu.aczenia chyba nie ma.
Pyzia jeszcze jest opcja ze tamte pekly, a byly jakies mniejsze ktore przetrwaly i to one nie pekly. Poczekaj czy @ przyjdzie.
Jeszcze nic straconego.
A ten lek kiedy masz brac?
A C667T czy A1298C?Asia669 homozygota
Bardzo Ciebie podziwiam . Ja świruje po tak krótkim czasie.Ja niestety nie mam nadziei...Postanowiłam że jeśli do lata się nie uda to odpuszczam bo za chwilę będę po prastu za stara na dziecko...Ale dziękuję :*