CzarnaMadzia
Moderatorka
Hmm, mnie nie boli po owu a biore acard cały czas.
To nie wiem co się dzieje, od dwóch dni mnie boli brzuch jak na okres i jajnik pobolewa... A dopiero 3 dni temu była owu... Może jej nie było i @ idzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm, mnie nie boli po owu a biore acard cały czas.
Gratuluę Martin! Ja sobie obiecałam, że jak zajdę to nikomu nie powiem do czasu kiedy sami się domyślą. Z wiadomego powodu. W Twoim przypadku decyzja należy do Ciebie. Jeśli masz kogoś zaufanego, mozna mu się pochwalić :-)WitamTransfer mialam 24 luty...
9dpt beta 81,84
13 dpt 465
wizyta dopiero 23.03 i usg.... kurcze ciagle mysle stresuje sie.. Tak sie boje zeby sie nie okazalo ze to ciaza biochemiczna. Chcialabym sie juz pochwalic jakiejs kolezance, ale lepiej nie zapeszac??!
![]()
Moj maz tez tak mowil i ja w pewnym stopniu tez myslalam ze nie az tak bedzie mnie korcilo, ale jednak radosc jest na tyle duza ze nie potrafie jej przystopowacGratuluę Martin! Ja sobie obiecałam, że jak zajdę to nikomu nie powiem do czasu kiedy sami się domyślą. Z wiadomego powodu. W Twoim przypadku decyzja należy do Ciebie. Jeśli masz kogoś zaufanego, mozna mu się pochwalić :-)
a powiedz mi, jaki bierzesz Acard ? 75 mg ? chcę zacząć też łykać, biorę już aspargin, kwas foliowyDziewczyny które biorą Acard)
Też was tak podbrzusze po nim boli po owu??
Po to jesteśmy żebyś pisałaHej dziewczyny
U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .
Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam
A dostałaś kiedyś takiego konkretnego klapsa ? Niby po co tu jesteśmy? Po to żeby pisać o wszystkim więc pisz o czym tylko chcesz. O podejrzeniach,o watpliwosciach,o marzeniach,po prostu o wszystkim kochana. Przykro mi ze tak Cię test oszukał. Tulę mocno <3Hej dziewczyny
U mnie rownież Negatyw ;( nie wiem dlaczego wczoraj wyszła ta kreska a dzisiaj nie !!! .
Sorki już nie będę wam wiecej zawracać głowy takimi testami dziwnymi . Nastepnym razem napiszę o ciąży jak będę 100% pewna . Pozdrawiam
No mnie cały czas pobolewa i nie wiem od czego. Myślisz że to przez Acard?Dziewczyny które biorą Acard)
Też was tak podbrzusze po nim boli po owu??
a powiedz mi, jaki bierzesz Acard ? 75 mg ? chcę zacząć też łykać, biorę już aspargin, kwas foliowy
No mnie cały czas pobolewa i nie wiem od czego. Myślisz że to przez Acard?