reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej Dziewczyny:*
Chciałam się z wami pożegnać, zdecydowałam ze do sierpnia/września wstrzymuje starania o drugie dziecko.
Chciałabym się wyluzować, skupić się na synku, mężu i hobby:)
Nakrecanie się i wymyślanie objawów poważnie zaczęło mi wchodzić na dekiel:)
Pewnie ten czas wykorzystam również na wizytę u specjalisty i badania:)
Życzę wam wszystkim 2 kresek, szczęśliwych rozwiązań i spełnienia marzen!:*

Czarna, to życzę efektywnych tych 3-4 miesięcy! Powodzenia! :)

reklama
Strawbelka podobno w ciążach mnogich częściej występują krwawienia. Zacytuję z innego forum:

''U mnie byly krwawienia w w 8,14 i 24tc. Strasznie się bałam i myślałam, że to koniec. Lądowałam w szpitalu na obserwacji i lekarze nie mogli bardzo długo wykryć przyczyny, bo wszystko, i badania, i USG wychodzilo bardzo dobrze. W końcu okazało się, że to tzw. polip doczesnowy, nie tyle niebezpieczny, co upierdliwy, właśnie przez te krwawienia. Urodziłam zdrowe bliźniaki
icon_smile.gif
''

....

Ja również po transferze miałam plamienia, potem nawet krwotok
icon_confused.gif
Też na USG nie było widać nic niepokojącego, wyniki badań (przyrost HCG, progesteron) były bardzo dobre i również brałam leki przeciwzakrzepowe, które mi natychmiast kazano odstawić (z tym,że ja nie mam żadnych wskazań do ich przyjmowania). Dopiero na kolejnym USG uwidocznił się krwiak i wreszcie było wiadomo co się dzieje.

....

''Ja niestety też dołączyłam do tych zestresowanych Forumowiczek po plamieniach,krwawieniach
icon_eek.gif

Prawie 3 tyg.(w 12 tc) temu bez żadnych bółów ani skurczy po wieczornej wizycie w toalecie zauważyłam strugę żywoczerwonej krwi. Trafiliśmy do szpitala.
Położyli mnie na ginekologię.Tam badanie ginekologiczne,usg dopochwowe i na szczęście nic nie znależli.
Wszystko było ok.Poleżąłąm na oddziale parę dni.Krwawienie zmieniło się na delkatne brunatne plamienie.po 4 dniach ustało.
Jestem na Duphastonie,oszczędzam się,do tego zakaz dzwigania i współżycia
icon_wink.gif
''

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry