CzarnaMadzia
Moderatorka
Strawbelko co się dzieje? Unormowalo się?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz jakby mniej i kolor taki lososiowy, bardzo jasny czerwony.Strawbelko co się dzieje? Unormowalo się?
Madziu życzę Ci spełnienia we wszystkich dziedzinach w jakich tylko chcesz.Hej Dziewczyny:*
Lenaka pozwól ze nie skomentuje Twojego wpisu.
Lux myślałam że już nas nie czytasz i Ci przeszło... mi by przeszło.
Powinnaś być szczęśliwa ciężarna a nie potrzebnie chowasz uraze, zresztą niedawno sama przyznałas na forum ze dziecko najważniejsze, praca poczeka. Wiec o co chodzi? Po co ta złość?
Zresztą chyba każdy inteligentny człowiek widzi różnice między konstruktywna krytyka a hejtem... juz nie raz zdążyło mi się kogoś skrytykować jak i być skrytykowana ale czy przez to przestałam się udzielać i obraziłam sie na śmierć?
Chciałam się z wami pożegnać, zdecydowałam ze do sierpnia/września wstrzymuje starania o drugie dziecko.
Chciałabym się wyluzować, skupić się na synku, mężu i hobby
Nakrecanie się i wymyślanie objawów poważnie zaczęło mi wchodzić na dekiel
Pewnie ten czas wykorzystam również na wizytę u specjalisty i badania
Życzę wam wszystkim 2 kresek, szczęśliwych rozwiązań i spełnienia marzen!:*
Brzuch nie boli, ale nospy duzo biore wiec nie wiem czy to nie falszuje.A brzuch boli?
Wlasnie chyba ustalo, bo teraz jest malo co.Jak brzuch nie boli to jest dobrze
A jak krawienie? Dalej tylko na łososiowo plamisz?
SuperWlasnie chyba ustalo, bo teraz jest malo co.
A kolor ten sam.
Kochana a może to było plamienie przy zagnieżdżaniu? Mam nadzieję że właśnie tak było. Czekam na dalsze wieściWlasnie chyba ustalo, bo teraz jest malo co.
A kolor ten sam.