reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia specjalnie sie cofnęłam do kalendarza mi dopiero w 27 dc wyszła beta 7,7 w tej ciazy wiec faktycznie niepotrzebnie sie spinacie tak wczesnie , ja zrobiłam ta betę bo akurat byłam w mieście gdzie wiedziałam ze za 1,5 h bede miała wynik a kończył mi sie duphaston .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Pyzia specjalnie sie cofnęłam do kalendarza mi dopiero w 27 dc wyszła beta 7,7 w tej ciazy wiec faktycznie niepotrzebnie sie spinacie tak wczesnie , ja zrobiłam ta betę bo akurat byłam w mieście gdzie wiedziałam ze za 1,5 h bede miała wynik a kończył mi sie duphaston .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png
Jak nie dostanę @ to w poniedziałek powtórzę.Ale raczej dostanę bo brzuch mnie boli jak na @ :(

Pyzia- nie chcę oczywiście nakręcać, ale przy mojej pierwszej ciąży brzuch bolał przed okresem jak zawsze. Nawet plamiłam zgodnie z terminem miesiączki pierwszego dnia, a piekę właśnie ciacho z moim niespełna trzyletnim synkiem, więc pomimo niskiej bety i bólu brzucha, trzymam nadal kciuki. [emoji5]

Po podaniu pregnylu do 36h
Mogą pęknąć jajeczka a potem do 12 nawet 14 dni zagnieżdżenie ....

Tez czułam sie na okres w każdej z ciąż :)

Btw któraś wie co u straw ??

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Właśnie czytałam na kilku forach,że dziewczyny w 25 dc miały przeważnie wynik negatywny,dopiero koło 30 dc wykazywało ciążę. Niektóre wyniki były nawet niższe od mojego. Poczekam i jak nie przyjdzie @ w terminie to w poniedziałek znów na betę,a w sobotę mam wizytę u ginki. Nawet jej nie powiem,że byłam na becie bo mnie operdzieli ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry