reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Zgadzam się po raz kolejny z claudiaaudia ponieważ nikt nikogo nie krytykuje po to jest forum założone żeby wyrażać swoje opinie, doradzic itp. Wcale malami nie musi postępować tak jak dana osoba piszę jest dorosła kobieta i wie co ma robić...

Tak samo myslimy widze :)
Wyrazam swoje zdanie nie bede za kazdym razem slodzic i zgadzac sie z wszystkim co uwazam ze mozna inaczej zalatwic.

reklama
No ja takich slow bym nie chciala uslyszec w takiej chwili.

A coz to za slowa. Normalne. Rehabilitacje da sie nadrobic.

I wlasnie jak jest taka "chwila" a wiem cos o tym to sie nie patrzy na nic tylko leci na pogotowie zeby zobaczyc czy ze mna i z malym zyciem wszystko ok.

Koniec tematu. Nie bede wprowadzac klotni czy cos . Po raz kolejny mowie wyrazilam swoje zdanie.

Claudiaaudia :) wlasnie widzę ze mamy podobne zdania w końcu po to są takie strony żeby każdy mógł sie wypowiedzieć, i dokladnie można załatwić to inaczej po to w końcu jest rodziną żeby sobie pomagać w takich trudnych momentach żeby dzieckiem sie zając i pomoc samej sobie

Dobra Dziewczyny nie ma co robić z igły widly. Malami jest duża kobietka i wie co ma robić, bądźmy wszyscy dobrej myśli i ja osobiście życzę jej żeby było wszystko w porządku

Napisalas, ze wazniejsze dla niej jest pojscie na rehabilitacje niz zycie dziecka, ktore sie tworzy. O te slowa mi chodzi.
Przeciez mozna napisac "moim zdaniem powinnas mimo wszystko pojechac do szpitala" albo "ja na Twoim miejscu olalabym rehabilitacje" :)

reklama
Tak. Wyrażanie swojego zdanoa po raz setny i to w taki sposób nikomu nie służy a o ile wiem miałyśmy sie tu wspierać. I wyraźnie widac w wypowiedziach ocene postepowania innej osoby.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry