Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tylko nadzieję, że to będzie pod pełną narkozą...
Słoneczko kochane tak mi przykro,że dopiero teraz mogę coś napisac bez płakania...Jak przeczytałam co się stało to ryczałam długo...Nie rozumiem dlaczego natura na to pozwala!Dlaczego tyle musimy wycierpieć żeby poczuć się najszczęśliwszymi na ziemi...Jednego i drugiego, i jeszcze tysiąca innych rzeczy się boję. Nigdy się jeszcze tak nie bałam.
Jeść nie mogę, spać nie mogę. Czuję się jakbym była najeba*a, ale tak porządnie.
A U mnie chyba się rozkręca @ od wczoraj. Co prawda bardzo powoli i skąpo ale to chyba jednak @ Byłam u ginki i zapisała mi zastrzyki 125 zł za sztukę,a mam trzy... Do tego muszę wykupić hormony za 160 zl,pregnyl,Clo,dupka,tabletki na cukrzycę... Kurde tyle kasy że zastanawiam się czy nie odpuścić bo powoli już nas na to nie stać. Od jakiegoś czasu tylko M zarabia a z jednej pensji ciężko na leczenie wydawać po kilka stówHej!
Tak Pyzia, powtarzałam i powtórka z rozrywki - wczoraj cien cienia na teście, pobiegłam na betę i <0.1... Dzisiaj test 1 kreska. Cieni juz sie nie bede dopatrywać. Albo będzie krecha albo nie. Żadne tam cienie.
Dzisiaj 12dpo. Lyknelam ostatnia dawkę dupka po śniadanku. Temp mierze, póki co wysoka - dzisiaj 37.06
A jak u ciebie?
Cześć dziewczyny,
@agnesis, myślę o Tobie kochana. NIe wiem co napisać ale tak mi smutno.
@pyzia-75 Nie poddawaj się kochana, plamienie to jeszcze nie okres, póki temperatura wysoka i nie ma żywej krwi puty masz szanse.
Robiłam test dzisiaj (15dpo), taki tani z Tesco, ale wyszedl podobnie blady jak ten z przedwczoraj.
Zrobie taki porzadny ktory robilam wcześniej jutro rano, po trzech dniach powinno być widać różnicę.
Do tego wszystkiego od trzech dni moje objawy osłabły, niby piersi bolą ale nie są napęczniałe, nie mdli mnie, ostatnie dwa dni funkcjonowalam w miare normalnie tylko wieczorem mnie ścinało z nóg wcześnie. Niby sikam częściej ale też nie aż tak jak pamiętam z poprzedniej ciąży.
Najgorsza jest bezsilność, bety nie zrobie, więc mogę tylko kolor testu sprawdzać, jakby coś się działo to w tak wczesnej ciąży też lekarze mi nie pomogą. Do 8mego tygodnia to "tylko zarodek" a dopiero po osmym płód czyli człowiek. Efekt ustawy aborcyjnej poniekąd.
Udało mi się dostać do Ginekologa na wtorek (cudem jakimś) i boję się co mi powie. Wogóle to panikuje, może niepotrzebnie ale jakoś nie potrafię się cieszyć jeszcze.
Przepraszam że tak zasmucam ale wiem że zrozumiecie.
Kochana nie zasmucasz bo każda z nas w takiej sytuacji byłaby nakręcona ale też nerwowa. Po to tu jesteśmy żeby o tym pisać i dyskutować. Mam nadzieję że w końcu zobaczysz te upragnione dwie wyraźne kreseczki.Cześć dziewczyny,
@agnesis, myślę o Tobie kochana. NIe wiem co napisać ale tak mi smutno.
@pyzia-75 Nie poddawaj się kochana, plamienie to jeszcze nie okres, póki temperatura wysoka i nie ma żywej krwi puty masz szanse.
Robiłam test dzisiaj (15dpo), taki tani z Tesco, ale wyszedl podobnie blady jak ten z przedwczoraj.
Zrobie taki porzadny ktory robilam wcześniej jutro rano, po trzech dniach powinno być widać różnicę.
Do tego wszystkiego od trzech dni moje objawy osłabły, niby piersi bolą ale nie są napęczniałe, nie mdli mnie, ostatnie dwa dni funkcjonowalam w miare normalnie tylko wieczorem mnie ścinało z nóg wcześnie. Niby sikam częściej ale też nie aż tak jak pamiętam z poprzedniej ciąży.
Najgorsza jest bezsilność, bety nie zrobie, więc mogę tylko kolor testu sprawdzać, jakby coś się działo to w tak wczesnej ciąży też lekarze mi nie pomogą. Do 8mego tygodnia to "tylko zarodek" a dopiero po osmym płód czyli człowiek. Efekt ustawy aborcyjnej poniekąd.
Udało mi się dostać do Ginekologa na wtorek (cudem jakimś) i boję się co mi powie. Wogóle to panikuje, może niepotrzebnie ale jakoś nie potrafię się cieszyć jeszcze.
Przepraszam że tak zasmucam ale wiem że zrozumiecie.