reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Aniay a u ciebie? Testy co pokazują?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj robiłam test i wyszedl ciemniejszy niz poprzednie. Objawy... niby mam jakieś, tzn czasem cycek zaboli, troszkę częściej do toalety... i dzisiaj nie moglam przestac plakać. Powiedzialam dwóm osobom w pracy, żeby się nie dziwili że tyle do lekarza latam. A za tydzień w czwartek mam USG żeby zobaczyć ktory to tydzien tak naprawde (według moich obliczeń dzisiaj 17dpo czyli 4t3d) i to bedzie pierwsze potwierdzenie od lekarza, że jestem w ciąży. (Wszyscy z którymi rozmawiałam do tej pory wierzyli mi na słowo)
Boję się i panikuję, zanim zaszłam w ciąże wszystkim mówiłam że się staram i żaliłam że się nie udaje, teraz... tak bardzo się boję że nie potrafię się cieszyć i boję się dzielić tym z innymi.

Ja już w domku. Po wszystkim.

Jesteś w moich myślach, agnesis.
Nie powiem trzymaj się bo czasem trzeba się najpierw rozpaść na milion kawałków żeby móc się potem pozbierać do kupy.

Agnesis, tulę..
Aniay, a ile cykli sie staralas? To będzie twoje pierwsze dzidzio?

I tu się pojawia moje niedowierzanie we wlasne szczescie. Drugi cykl.

Mam corke 9 lat i aniołka z 20tego tygodnia (mialaby teraz okolo 11 lat)

Przepraszam że sie zaśmieje ale właśnie coś zauważyłam w Twoim podpisie

Mutacja MTHFR wygląda bardzo jak skrót od Motherf*cker. ;)

I tu się pojawia moje niedowierzanie we wlasne szczescie. Drugi cykl.

Mam corke 9 lat i aniołka z 20tego tygodnia (mialaby teraz okolo 11 lat)

Przepraszam że sie zaśmieje ale właśnie coś zauważyłam w Twoim podpisie

Mutacja MTHFR wygląda bardzo jak skrót od Motherf*cker. ;)

:):) niezle skojarzenie :):):):)
ale to skrót jakiejś fachowej nazwy procesu metylacji ;) czyli ze mam gorsze przyswajanie witamin z grupy b w tym kwasu foliowego i powinnam łykać ich duże dawki i/lub formy metylowe.

Hej dziewczyny :) strasznie dawno mnie nie było, ale musiałam się trochę wyciszyć i uspokoić :>
A że ja zbytnio spokojna nie jestem to sobie ślub i wesele zaplanowałam, o!
Widzę, że dużo się działo, niestety nie wszystko doczytałam, mówcie mi tu szybko wszystko!

Napisane na D6633 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Karola,
Gratki z okazji ślubu! Kiedy masz? :)
Wątek troche przerzedzony, mało produkujemy jakos.
Walczymy dalej o szczęście :)
Ja czekam na @, oby szybko przyszła bo inaczej zahaczy mi o wakacje nad morzem.. Oczywiście chciałabym aby do lipca juz zniknęła @ w ogóle na 2 lata ale jak sie nie uda to lepiej abym nad morzem miała spokój :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry