reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ewix nastepny miesiac nalezy do nas !
Giska ja dalej trzymam kciuki a ty zaciskaj kolana.
Olha92 tobie zycze dziewczynki ale najwazniejsze i tak zeby bylo zdrowe malenstwo.
Claudia moze akurat tym razem, a jak ma przyjsc @ to niech juz franca przychodzi i nie wkurza niepotrzebnie.
Ankaka ja tez dopiero w listopadzie mam @ miec.
Ja wole jak dostaje @ w nocy bo jak w dzien to chodze i za kazdym wypadem do lazienki sprawdzam czy to juz.

Co do dZiewczynek to ja bym chciala miec druga bo juz mam te wszystkie sukienki i spineczki, ona napewno ma wiecej ciuchow niz ja ale jak bedzie chlopiec to tez swietnie.
Te sukienki i spineczki bywaja uzalezniajace bo wszystko takie sliczne. Tylko potem zeby to male chcialo te spineczki ubierac. U mnie wojna z czesaniem rano to juz rytual, ja ze szczotka a mloda w nogi. Niemal na glowie trzeba stanac zeby dwa kitki uwiazac.

Ja jestem po @ biore clo ale nie bola mnie jajnikii jak w zeszlym miesiacu boje sie ze pęcherzyk będzie za maly. Do zastrzzyku juz panikuje.
Kurde i mam mojego faceta w domu tu bede chciala dzialac a tu benc zawsze pojdzie cos nie tak. Ostatnim razem jak mialam te dwa pęcherzyki to jak siedziałam to mi nogi dretwialy.
Bądźmy dobrej mysli: )

A teraz pije poranna kawe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry