reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Claudiaaudia dziękuję kochana i ja za Ciebie tez będę trzymać kciuki żeby Ci się jak najszybciej udało zajść w ciąży :) a co do wydatków ze dziewczynki są droższe to kochana mojego syna nie znasz :) on to dopiero jest mistrzem zakupów i nie chodzi mi o żywność ;) ma duże wymagania co do wszystkiego, chociaż go tego nie nauczylam, chyba to idzie w genach po tatusiu

Claudiaaudia dziękuję kochana i ja za Ciebie tez będę trzymać kciuki żeby Ci się jak najszybciej udało zajść w ciąży :) a co do wydatków ze dziewczynki są droższe to kochana mojego syna nie znasz :) on to dopiero jest mistrzem zakupów i nie chodzi mi o żywność ;) ma duże wymagania co do wszystkiego, chociaż go tego nie nauczylam, chyba to idzie w genach po tatusiu

Moja ma wiecej ubran niz ja . Dziekuje i mam nadzieje ze kiedys twoje slowa sie spalnia...

Moj syn tak samo ma więcej ubrań niż ja :) i to wszystko w auta czy jakies inne postacie disneya :) Modnis jeden ❤ i to kilka razy dziennie potrafi przebrac sie w inne ciuszki tylko patrzę jak wychodzi inaczej ubrany ze swojego pokoju :) haha chyba model sie nam szykuje :)

haha Olha, to musicie mieć ubaw jak tak wychodzi powystrajany :D
mi się marzy dziewczynka najpierw ale jak się dowiem ze jestem w ciąży to już mi wszytko jedno, mogą być nawet bliźniaki choć wolałabym nie :)
PS noo... dwie zwykłe czekolady albo cała taka ogromna Milka..... zdarza mi się :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry