reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dziewczyny jejciu jak mi sie nic od kilku dni nie chce nie wiem czy to przez ta pogodę czy co może brak witamin?
Całymi dniami leżała bym w domu i nic nie robiła :) rozumiem ze może być to spowodowane ciąża ale aż tak ? :) na dodatek jestem strasznie przewrazliwiona i szybko można mnie wyprowadzić z rownowagi
to jak najbardziej może być spowodowane ciążą

reklama
Hej dziewczyny :)
POwtarzam to co już pisałam wcześniej. Biore olej z wiesiołka w kapsułkach i siemię lniane i mam tyle śluzu co nigdy. Normalnie mnie zalewa. Olej z wiesiołka kuiłam na allegro, 150 kapsułek 3x2 kapsułki dziennie. Powinno się go zażywać do ovu, ponieważ powoduje mikroskurcze, które mogą prowadzić do poronienia i powodować problemy przy zagnieżdzeniu. Siemie kupiłam w sklepie. Rano łyżeczkę zalewam ciepłą wodą i zostawiam do wieczora. Powstaje taka mieszanka o kisielowatej konsystencji. MNie nawet wchodzi :p Pije ją na nc ponieważ po zażyciu siemienia nie powinno się nic jeść. Jednym słowem POLECAM.

A ja już mam WEEKEND:) i ciesze się bardzo. Jutro ide na usg, także trzymajcie kciuki za mój pęcherzyk, żeby urósł i pękł, a potem, żeby się z niego wykłuł zarodek :)

To jeszcze nic. Ogląda któraś hals kitchen? W drugiej edycji był ryjek ;-) też płakałam jak odpadł to już końcówka ciąży była

Olha tylko melisa ;-)

Cytrynowa haha ołówek mnie rozwalił ;-)

Uśmiechnięta ale kanapka z serem ważna rzecz musi być ;-)

Olha ja płakałam przy wszystkich. Rodzeństwo m, teściowa teściu, siedzieliśmy po obiedzie i oglądaliśmy coś akurat scieli to drzewo tak się rozwylam że nikt mnie uspokoić nie mógł ale siara

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry