reklama

Staraczki na 2016 rok :)

;-)

Załączniki

• 1444926782611.jpg
    1444926782611.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Stratowali studentke w korytarzu na uczelni podczas imprezy studenckiej. Tlum spanikowal. Ja sobie tego nie wyobrazam jak mozna kogos zabic tratujac go. Nawet w panice. I skad ta panika. I po co tam weszli w taki waski korytarz

Claudia podejrzewam że panika bo tlenu brakowało. Do tego ochroniarze z gazem

Julita dziękuję

Podobniez tez duzo osob bylo pod wplywem dopalaczy. Sama bylam studentka i wiem ze na takich imprezach nie ma osob nie pod wplywem alkoholu czy jakis narkotykow. To tez na pewno powoduje impuls. Ale po prostu nie moge sobie wyobrazic co trzeba zrobic zeby kogos zadeptac.

Pinezka ja go w aptece kupiłam. 24 zł chyba... Wyszło mi tak jak na Allegro z przesyłką. Zażyłam kilka dni dopiero, ale Karola bierze to dłużej już. Ja na owulację nie mam śluzu w ogóle:crazy: Dlatego się skusiłam na ten ojej. Choć mój chłop twierdzi, że w środku jest trochę tego. Dziwne tylko, że nie wypływa.

Laski, a Wy też tak macie, że później to, co chłopy zasieją, wypływa z Was litrami?! :nerd: Ja mam wrażenie, że strasznie dużo tego wylatuje. Nieważne czy po przytulasach leżę z tyłkiem w górze, czy nie.:eek:

Tak. A czytalam że to nawet do dwóch dni może wypływać i ja wtedy wkładkę nosze bo mam wrażenie ze to co wypłynie to podraznia mi skórę.

Dziewczyny jejciu jak mi sie nic od kilku dni nie chce nie wiem czy to przez ta pogodę czy co może brak witamin?
Całymi dniami leżała bym w domu i nic nie robiła :) rozumiem ze może być to spowodowane ciąża ale aż tak ? :) na dodatek jestem strasznie przewrazliwiona i szybko można mnie wyprowadzić z rownowagi

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry