reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej dziewczyny,
Giska ja dalej trzymam kciuki, ktos musi zaciazyc w tym miesiacu bo normalnie jakos biednie odtatnio i jakis depresyjny stan nam sie tu wkrada.
Claudiaaudia mi tez nogi dretwieja i zawsze mam takie uczucie ciezkosci w udach i wtedy odrazu wiem ze ta podla @ sie zbliza. Ja dziewczyny biore taki suplement diety co sie nazywa tutaj vitex - agnus castus ale w polsce wlasnie wyczytalam ze to sie nazywa Mastodynon. To trzeba brac dwa razy dziennie i efekty maja byc po 6 tyg do 3msc.
Ale w sumie co kraj to inne suplementy polecaja.
Justjestem oby to byl dobry znak, jezeli zazwyczaj nie sa to moze to cos oznaczac, ja w sumie mam zawsze tkliwe przed @ wiec teraz sie juz nawet nie nakrecam .Mojego kuzyna zona w ciazy i to przypadkiem i jeszcze dzis moja dobra znajoma z PL wyslala mi zdjecia swojej 2 tyg ocoreczki musE przyznac ze pomimo ze ciesze sie razem z nimi to troche mnie zakulo dzis z.

Moje piersi to chca wyskoczyc ze stanika. A bola i nawet mleko mam hehehe

reklama
Dzieki za kciuki dziewczyny! Uśmiechnięta - tak bym chciała zobaczyć te II.... @ dalej nie ma.. Co chwile latam sprawdzać, za to jest trochę śluzu gęstego białego, juz nie pamiętam czy zawsze tak mam przed @...
Dziewczyny na długie jesienne wieczory- konkurs chopinowski polecam :D

Pinezka Współczuję

Giska trzymam kciuki

Julita tak na szybko robione zdjęcie. Nie oddaje tego jakie są śliczne ;-)

Załączniki

• 1444926630785.jpg
    1444926630785.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry