reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda :) no pięknie hahahaha na szczęście na płacz mnie jeszcze nie bierze i mam wielka nadzieje ze nie weźmie :)

Ja to np. Mam chęć ba smażone banany w cynamonie z karmelizowanym cukrem czy jakoś tak z lodami tak jak moj ❤ mi robi :) ale cały czas w pracy jest :( a tak chodzą za mną ze szok :) tylko będzie miał wolne to go atakuje

reklama
Dziewczyny z tym płaczem to kupa śmiechu i czuje że u mnie będzie masakra w ciąży bo to co mówicie z drzewem albo serem to ja mam co miesiąc przed okresem. mąż zawsze wtedy mówi że pewnie okres będę miała bo zaczynam co chwilę płakać albo się wkurzać albo zjadam dwie tabliczki czekolady :D
Ale Olha jak ja Ci zazdroszczę tych humorów i nawet zmęczenia - wszystkiego byle ciąża była!

reklama
Dziewczyny z tym płaczem to kupa śmiechu i czuje że u mnie będzie masakra w ciąży bo to co mówicie z drzewem albo serem to ja mam co miesiąc przed okresem. mąż zawsze wtedy mówi że pewnie okres będę miała bo zaczynam co chwilę płakać albo się wkurzać albo zjadam dwie tabliczki czekolady :D
Ale Olha jak ja Ci zazdroszczę tych humorów i nawet zmęczenia - wszystkiego byle ciąża była!

No ty kochana chociaz okresu nie masz a ja jeszcze prawie 3 dni. I niby sie jakos nie przejmuje ale co jaki czas sie zlapie na myslach ze moze jednak choc nadziei nie ma

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry