• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Claudia robiłam wczoraj inawet cienia nie bylo. Ale czytałam ze tak bywa nieaz i tydzień po @ nie pokazują..
Julita tam tez miał być w necie wynik. I nie bylo wiec zadzwoniłam a oni ze maja problem ze wspolczynnikiem...
Tarantina oby!!! :D :D

reklama
No to nie wiem. Ja robilam przed pierwsza ciaza przed okresem i wyszly blade kreski ale nastapilo samoporonienie z amelka.tez mi wyszly przed @.
Moze doszlo do zaplodnienoa u ciebie pozniej i sie to wszystko przesunelo albo test jest na wysoki hormon

Giska może masz tak wysoka bete ze skalę im.rozwalilo?? :-) :-) :-) :-)

:laugh2::laugh2::laugh2: no właśnie, giśka! Rozpieprzyłaś im aparaturę, więc ciesz się, że nie chcą za sprzęt zwrotu kasy!:laugh2::laugh2::laugh2:

A na poważnie to też bym się wku******!!!! Co za chamy!!!:baffled:
Ile płaciłaś za tą betę, jeśli mogę spytać?

Nie jestem w stanie nadrobić, więc jak pisałaś to wybacz, że nie doczytałam :zawstydzona/y:
U mnie jak raz się dowiadywałam to wszędzie beta za 3 dni jest :baffled::crazy:

Ja mam właśnie płodne - owu powinna być wczoraj. Dwa dni przytulasów i dzisiaj mój już zaprotestował. Proponuję rano, a rano to już na bank po ptakach będzie. :eek: Poszedł do kumpla teraz, ale jak wróci to ja go już wezmę w obroty, niech se nie myśli. Jest cień szansy to trzeba działać! :wściekła/y:

Ja z @ na 29.10 się szykuję.

A ktoś jeszcze miał 2 kreski teraz???! Bo coś mi się o oczy obiło... ale nie mogłam odczytać.

Dziewczyny, Wasze zdrowie. Winko sobie otworzyłam na samotny wieczór z maszyną i testami do poprawienia :wściekła/y:

reklama
Claudia niby był czuły 10.... ale czytałam że to różnie u różnych osób bywa, że niektóre babki mają negatywny nawet kilka tygodni po @.. więc nadzieję mam szczególnie że @ ani widu ani słychu :D
Apostrofa też na to liczę że mój wynik ich powalił :D a serio to normalnie jestem zła jak osa, dałam 35.00 ale specjalnie pytała kiedy wyniki... i to jest najgorsze :(
Jeszcze mam nowy objaw - cały dzień mi się odbija ;) nigdy tak nie mam, nie wiem co jest grane, ale nie chce się doszukiwać bo żadnych ciążowych objawów brak a tempki niestety nie mierzę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry