Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aha rozumiem ale nie ma co sie poddawać, trzeba wierzyć w to ze wszystko sie ułoży i nie blokowac myśli negatywnymi emocjami będę trzymać mocno kciuki żeby udało wam sie jak najszybciej z dzieciątkiem a na kiedy masz termin @ ?
Olha na kiedy mam termin tak więc o to jest pytanie, ostatnio mam cykle 25,27,28,29,30,32 dniowe zawsze liczę te najdłuzsze czyli z moich obliczeń tak mniej więcej 18-20 październik trudno jednoznacznie określić, ostatnia @ miałam 19 wrzenia
Bo ja nie potrafię sobie wyłączyć dni zresztą teraz jest to mi nie potrzebne ale jak my staraliśmy sie o dzidzię to korzystalismy z każdego dnia i w końcu zaszlam dokladnie po niecałych 3 tygodniach takich naprawdę starań o dziecko bo ten pierwszy miesiąc po odstawieniu to był różny