Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niby tak ale tak bardzo bym chciała żeby byl ze mną w takim momencie
Może po prostu jestem ostatnio bardzo przewrazliwiona ze tak reaguje... Chyba za bardzo chcialabym go mieć na wyłączność sama nie wiem jak tak sobie tłumaczyć
Ahh ta moja ciąża raz jestem mega szczęśliwa a raz widzę wszystko w czarnych scenariuszach
Długo sie staraliśmy o 1 dziecko i myśleliśmy już ze jedno z nas jest po prostu niepłodne ze nie udaje nam sie z dzieckiem, ale przestalismy sie zamartwiac i minęło kilka tygodni nawet 3 miesiące nie minęło i byłam w ciąży, co do usg to mówił ze chętnie będzie chodzić ze mną
Powiem Ci ze miałam troszkę nieregukarny cykl i myślałam ze @ mi sie spóźnia tak jak zawsze ale po 2 tygodniach jak nie dostałam @ postanowiłam zrobić test ale nie byłam nastawiona ze będą 2 kreski po prostu myślałam ze znów o kolejne dni moj cykl sie przesunął a tutaj nagle 2 kreski i na drugi dzień poszłam do ginekologa i potwierdził ciążę
A teraz odwaliłam tabletki antykoncepcyjne 26 lipca i na 2 miesiąc bez brania tabletek zaszlam w ciążę, nawet nie spodziewałam sie za tak szybko znajdę po odstawieniu antykoncepcji a tez we wrzesniu mialam dziwne plemienia ginekolog mówił mi ze to po odstawieniu tabletek tak sie dzieje potem miałam dostać @ ale nie dostałam więc z ciekawosci + objawy ciazy zrobiłam test ciazowy i wyszły 2 kreski
Niektórym kobietom które nie mogą zajść w ciąży słyszałam ze zaleca sie branie tabletek anty bo niby kobieta po odstawieniu tabletek jest bardziej plodna nie wiem gdzie to wyczytalam pewnie w internecie