reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Niby tak ale tak bardzo bym chciała żeby byl ze mną w takim momencie :)
Może po prostu jestem ostatnio bardzo przewrazliwiona ze tak reaguje... Chyba za bardzo chcialabym go mieć na wyłączność :) sama nie wiem jak tak sobie tłumaczyć :)
Ahh ta moja ciąża raz jestem mega szczęśliwa a raz widzę wszystko w czarnych scenariuszach

Długo sie staraliśmy o 1 dziecko i myśleliśmy już ze jedno z nas jest po prostu niepłodne ze nie udaje nam sie z dzieckiem, ale przestalismy sie zamartwiac i minęło kilka tygodni nawet 3 miesiące nie minęło i byłam w ciąży, co do usg to mówił ze chętnie będzie chodzić ze mną :)

Powiem Ci ze miałam troszkę nieregukarny cykl i myślałam ze @ mi sie spóźnia tak jak zawsze ale po 2 tygodniach jak nie dostałam @ postanowiłam zrobić test ale nie byłam nastawiona ze będą 2 kreski po prostu myślałam ze znów o kolejne dni moj cykl sie przesunął a tutaj nagle 2 kreski :) i na drugi dzień poszłam do ginekologa i potwierdził ciążę :)

A teraz odwaliłam tabletki antykoncepcyjne 26 lipca i na 2 miesiąc bez brania tabletek zaszlam w ciążę, nawet nie spodziewałam sie za tak szybko znajdę po odstawieniu antykoncepcji :) a tez we wrzesniu mialam dziwne plemienia ginekolog mówił mi ze to po odstawieniu tabletek tak sie dzieje potem miałam dostać @ ale nie dostałam więc z ciekawosci + objawy ciazy zrobiłam test ciazowy i wyszły 2 kreski :)

reklama
Niektórym kobietom które nie mogą zajść w ciąży słyszałam ze zaleca sie branie tabletek anty :) bo niby kobieta po odstawieniu tabletek jest bardziej plodna nie wiem gdzie to wyczytalam pewnie w internecie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry