reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Na "październiku" za wiele się nie udzielalam... byłam w trakcie pisania pracy i trochę mi to czasu zajmowało :-) i w sumie ogólnie ciąże przeszłam tak jakbym w ogóle w niej nie była :-)
Co do testowania w 25 dniu cyklu, w pierwszej ciąży jak teraz sobie sprawdziłam to byłam w 24 dc i juz wyszła bardzo bladziutka kreska :-) może i tym razem mi się poszczesci :-) jak coś to odrazu pobiegnę na bete ;-)

hime, jak dobrze, że ta @ przyszła.... daj znac co u lekarza

Ankaka - ja ten tydzien miałam bardzo ciężki. Dobrze, że już sie kończy....

A ja dzis fatalnie się czuję. Mam schizy, albo faktycznie mi niedobrze. Wszystko mnie drażni. Jeszcze u mnie w pracy remonty - hałasują, śmierdzi....bbbrrr..... a ja tu kwitne do 17 :eek::crazy::angry::baffled:
I zła jestem, bo z bety cos by już wyszło (dzis jest 22dzień cyklu) a z testu jeszcze na pewno nie. A tu weekend, więc musze czekać do poniedziałku, a jak do poniedziałku, to już poczekam do wtorku/środy, żeby zrobić test. Nie lubię się kłuć.....

Kasiulka tylko się nie nakrecaj.:-D
Ja wygladam oznak ale@. Mam bóle menstruacyjne 4 dni po owu a w zeszłym cyklu też tak miałam i był@ to się martwię.
Nienawidzę czekać. !

Hej! Witam nowe przyszłe mamusie :)

Sprzedałam dzisiaj Adasia prababci, bo mnie coś bierze. Chociaż tfu tfu trochę mi lepiej. Położyłam się o 10:00 i wstałam o 13:00. Powiem Wam, że nie pamiętam dnia kiedy cały dzień nic nie robiłam, no nie pamiętam :-D Ale już tęskno mi trochę za urwiskiem moim ;-)
Najgorszy to ból gardła, ale łapie mnie wieczorem i rano. Wczoraj nie mogłam usnąć, bo ciężko mi się przełykało. Rano wstałam też z zapchanymi zatokami i mega bólem gardła, więc Teściowa wyszła na chwilę z pracy i zawiozła go do mojej babci, a ja się kuruję, bo w weekend na groby bm chciała pojechać.

Ruda, zdrówka. Jak @? Mam nadzieję, że nie przyszła?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry