Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny, nie odzywalam sie przez ostatnie dwa tygodnie choCiaz bylam na biezaco ale jakis depresyjny nastroj mnie dopadl i nie chcialam smecic.
Ale tym razem mam radosna wiadomosc - UDALO SIE w 8csjestem przeszczesliwa i wszystkim zycze z calego serca zeby sie udalo bo znam to oczekiwanie kazdego miesiaca.
to tak jak u mnie.....Needi rano nie było nic a tak mi się może wydawało, Wkładka czysta papier też ale jak sprawdzałam śluz to tak przy samej szyjce coś jest bo mam śluz różowy :-(
Ankaka to witaj w klubie
Mujer ty też ale z tobą gorzej bo nic nie weźmiesz
@ nie przyszła ale do 5 daleko i wiem ze przyjdzie może nawet szybciej. Już nawet nadzieji nie mam
gratulacje...........Hej dziewczyny, nie odzywalam sie przez ostatnie dwa tygodnie choCiaz bylam na biezaco ale jakis depresyjny nastroj mnie dopadl i nie chcialam smecic.
Ale tym razem mam radosna wiadomosc - UDALO SIE w 8csjestem przeszczesliwa i wszystkim zycze z calego serca zeby sie udalo bo znam to oczekiwanie kazdego miesiaca.
Hej dziewczyny, nie odzywalam sie przez ostatnie dwa tygodnie choCiaz bylam na biezaco ale jakis depresyjny nastroj mnie dopadl i nie chcialam smecic.

:-)