reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej dziewczyny, nie odzywalam sie przez ostatnie dwa tygodnie choCiaz bylam na biezaco ale jakis depresyjny nastroj mnie dopadl i nie chcialam smecic.
Ale tym razem mam radosna wiadomosc - UDALO SIE w 8cs :) jestem przeszczesliwa i wszystkim zycze z calego serca zeby sie udalo bo znam to oczekiwanie kazdego miesiaca.

Needi rano nie było nic a tak mi się może wydawało, Wkładka czysta papier też ale jak sprawdzałam śluz to tak przy samej szyjce coś jest bo mam śluz różowy :-(

Ankaka to witaj w klubie
Mujer ty też ale z tobą gorzej bo nic nie weźmiesz
@ nie przyszła ale do 5 daleko i wiem ze przyjdzie może nawet szybciej. Już nawet nadzieji nie mam
to tak jak u mnie.....
Hej dziewczyny, nie odzywalam sie przez ostatnie dwa tygodnie choCiaz bylam na biezaco ale jakis depresyjny nastroj mnie dopadl i nie chcialam smecic.
Ale tym razem mam radosna wiadomosc - UDALO SIE w 8cs :) jestem przeszczesliwa i wszystkim zycze z calego serca zeby sie udalo bo znam to oczekiwanie kazdego miesiaca.
gratulacje...........

Serdecznie gratuluję! :laugh2::-D:-)

Witajcie!

Nowy tydzień, nowe możliwości? :sorry::-p

U mnie @ za 2 dni. Objawów (jakichkolwiek) brak. Zupełnie nie wiem czego się spodziewać...

reklama
Ruda a jak Twoje plamienie?
Anka może to dobrze że nic nie czujesz.
Kkasiulka Ty też. Już niedaleko ci zostało.
Uśmiechnięta gratulacje.
Ja dostanę@. Jestem tego pewna. Jak chciałam zbadać śluz to mnie zabolalo czyli@ się zbliża. :'(
Nastruj podały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry