reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja tez biorę kwas foliowy ale od 2 tyg:-) byłam kupić właśnie test ciążowy, jak nie dostane dziś okresu to jutro ranozrobię:-) jak narazie czuje dziwne kłucie w jajniku i leci jakiś śluz i co chwile latami łazienki bo myślę że to @

reklama
Hej hej.

Ja w sumie dopiero teraz mogę mówić ze bede się starać. Wcześniej przy nieregularnych @ to takie pol starania.
Teraz będę wiedziała co i jak dokladnie.

Bluberry00 ja szprycuje mężastego kwasem foliowy i witaminami. Sama też biorę.
A u mnie masakra... Po hormonach czuje się fatalnie. Jestem ciągle zmęczona, bolą mnie plecy i cycki i mam potworne mdłości.... Dzwoniłam dziś do gina, dokańczam tylko blister i odstawiam. Ech... Szkoda.... Mamy mimo wszystko spróbować, ale gin mówił, że marne szanse.....

Ale za Was kciukasy trzymam bardzo mocno!

Blueberry jest kolejna z rocznika 91 chyba już nas 5:-)

Angella trzymam kciuki za dwie kreseczki

Malami a czemu szprycuja cie hormonami?

reklama
Do góry