reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda - pracuje w hotelu na recepcji, więc komputer to mój nieodłączny partner w pracy :) I jak Twój M. tak z tą ręką tańczył ? :D
Ankaka - świetne pazury! Hybrydy? Też robię :) Ale tylko sobie :)

To chyba pokazywałas ostatnio ;-) czekam na nowe bo jak zawsze szukam inspiracji

To ja też się pochwalę, tak na szybko robione zdjęcie

Załączniki

• 1447714194055.jpg
    1447714194055.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 1447714202420.jpg
    1447714202420.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 67
Rozumiem Cię doskonale, ja uwielbiam robić prezenty! Jednak ze względy na nasz ślub w tym roku cała rodzina będzie musiała skromnie to zorganizować :( W rodzinie mojego M. zawsze było tak (ma dość dużą rodzinę), że losowali, kto komu robi prezent i do określonej kwoty, żeby było sprawiedliwie a tylko dzieciaczkom kupowali wszyscy :) Generalnie mnie się strasznie podobają kreatywne, własne prezenty, np. dla Twoich rodziców mogłabyś zrobić jakąś wielką antyramę z samymi czarno-białymi zdjęciami większymi i małymi całej Twojej rodziny :) Sądzę, że by im się bardzo podobało :)

reklama
przepinik_Moniki.jpg Ankaka spójrz np. na ten przepiśnik :) Pomysłów na takie ręcznie robione jest mnóstwo! Ja chcę mamie w tym roku taki zrobić, bo ona non stop po różnych luźnych kartkach ma pozapisywane przepisy :) Tylko w środku jeszcze z kolorowych kartek porobię zakładki na przystawki, dania główne, desery, przetwory itp. :)

Załączniki

• przepinik_Moniki.jpg
    przepinik_Moniki.jpg
    73,7 KB · Wyświetleń: 107

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry