reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Mujer ja chodzilam do gin na NFZ ale mial USG i nie wyobrazam sobie, zeby mi nie robil tego usg bo przed kazda wizyta sie stresowalam czy wszystko ok, a po wizycie bylam uspokojona. Skoro teraz takie mozliwosci to ja jestem za USG.

Wychodzi na to, że synka urodziłam w 3 miesiącu ciąży ;-)
Ale my nie mamy ślubu kościelnego, myślę, że kiedyś weźmiemy, chciałabym wystąpić w białej sukni ślubnej :-)

Ankaka. - to możemy sobie przybić piątkę... U mnie rok minął dwa dni temu... A spać nie mogę, bo w pracy jestem do 6 rano :P
Ruda - wyobrażasz sobie moją minę jak ona mi to powiedziała? :D Chociaż powoli zaczynam wierzyć, że tak będzie... :P Wiara czyni cuda! :D

joanna - my też mieliśmy brać tylko cywilny ale bardzo się cieszę, że jednak zdecydowaliśmy się na kościelny :) Jednak bardzo to przeżywam, ale mam nadzieję, ze wszystko wyjdzie perfekcyjnie :)

Sojnabig fajna masz prace że możesz sobie tak siedzieć na bb ;-)
To już niedługo więc w sumie może być ;-) noc poślubna jest wasza.
Jak nie wyjdzie to będziecie się śmiali z tego ;-) Mój polamal prawa rękę przed ślubem ;-) poplakalam się ze śmiechu jak uszyłam u.lekarza że do wesela się zagoi. M odpowiedział wtedy tak to super to mamy tydzień ;-) mina lekarza bezcenna ;-)

Joanna ;-)

Migduch a co ty tak cicho? Mi przepowiedzias ten cykl ;-)

reklama
Takie mam :)

Załączniki

• 1447712888795.jpg
    1447712888795.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 59

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry