reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Marzycielka od szyjki specem jest Claudia ;-)

Czarnamadzia a co szyjesz?

Lyare ja też uważam że lepiej odwiedzić innego. Mi kiedyś powiedział lekarz że mam jajnik do wycięcia i dzieci nie będę miała, jeszcze w ten sam dzień Byłam już u innego. Pół godziny mnie uspokajal że wszystko jest ok
Ja na stan konta czasami wolę nie patrzeć ;-)

Mehle ja pamiętam, nawet miałam ostatnio o ciebie pytać a tu taka nowina hurra ;-)

Lyare to ja cię nakręca jeszcze bardziej ;-) ja tak miałam z jasiem w ciąży. Zapaliłam fajkę i pobiegłam do toalety. Przez dwa dni mi fajki coś nie smakowały, zrobiłam test i Bach jest ;-)

Czekam aż Jaś usnie i biorę się za ćwiczenia a tak mi się niechce :-( no nic zaraz dupa do góry i do ćwiczeń
Spaslam się to teraz czas to zrzucić

reklama
Marzycielka od szyjki specem jest Claudia ;-)

Czarnamadzia a co szyjesz?

Lyare ja też uważam że lepiej odwiedzić innego. Mi kiedyś powiedział lekarz że mam jajnik do wycięcia i dzieci nie będę miała, jeszcze w ten sam dzień Byłam już u innego. Pół godziny mnie uspokajal że wszystko jest ok
Ja na stan konta czasami wolę nie patrzeć ;-)

Mehle ja pamiętam, nawet miałam ostatnio o ciebie pytać a tu taka nowina hurra ;-)

Lyare to ja cię nakręca jeszcze bardziej ;-) ja tak miałam z jasiem w ciąży. Zapaliłam fajkę i pobiegłam do toalety. Przez dwa dni mi fajki coś nie smakowały, zrobiłam test i Bach jest ;-)

Czekam aż Jaś usnie i biorę się za ćwiczenia a tak mi się niechce :-( no nic zaraz dupa do góry i do ćwiczeń
Spaslam się to teraz czas to zrzucić
Hahaha no mam nadzieję że mnie odrzuci, bo samej rzucić będzie ciężko... Tylko wiesz... Nie mam szans na jakiekolwiek objawy przecież :-D Nasz pierwszy raz był 12.11 (bez zabezpieczenia oczywiście ) :tak:

apostrofa - o kurcze... złożony ten Twój plan ale mam nadzieje skuteczny w 100%:-) Jeśli chodzi o żel to drogie dziadostwo ale kto wie może pomoże a na pewno nie zaszkodzi!:-D
ruda1991 - nie szyje, włosy w warkocze plącze, przedłużam, smyram, jednym słowem stylizuje (ale Broń Boże nie przylizuje raczej ujarzmiam i podkreślam ich cudowną dziką naturę :)) nic nie piłam drogie kobietki po prostu uwielbiam łączyć sztukę z fryzjerstwem a raczej stylizacją włosów:happy:

Lyare ba objawy to zdecydowanie za Szybko ;-)

Czarna haha moja pierwsza myśl piła ;-)
Dawaj jakieś foty ;-) moich w warkocz nie zaplaczesz bo ja mam krótkie. Od zawsze. Mam strasznie rzadkie i jak miałam kiedyś długie ( do ramion) to wyglądało jakbym miała trzy włosy ;-)

Lyare ba objawy to zdecydowanie za Szybko ;-)

Czarna haha moja pierwsza myśl piła ;-)
Dawaj jakieś foty ;-) moich w warkocz nie zaplaczesz bo ja mam krótkie. Od zawsze. Mam strasznie rzadkie i jak miałam kiedyś długie ( do ramion) to wyglądało jakbym miała trzy włosy ;-)

Ruda - a proszę bardzo! hmmm... coś byśmy zmajstrowali (tu zagęścili tam przedłużyli, ładnie obcięli i upięli):P

Fryzura 3.jpgFryzura 4.jpg

Załączniki

• Fryzura 3.jpg
    Fryzura 3.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 55
  • Fryzura 4.jpg
    Fryzura 4.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 54
CzarnaMadzia piękne dzieło :-)

Ruda wytrwałości, trzymam kciuki, aż mnie zmotywowałaś do ćwiczeń. Po porodzie z 25 jeszcze 5 kg zostało. Przy wzroście 160cm, mam 62 kg. Startowałam z 57, a dokładnie 2 lata temu ważyłam 50 i po drugiej dzidzi mam zamiar wrócić do tej wagi:-)

Witam :-)
Mam na imię Joanna, mam 31 lat, dwoje dzieci i postanowiłam, że chyba czas na kolejnego malucha, żeby mój synuś miał się z kim bawić. Mam jednak obawy, bo ciążę przechodziłam gorzej niż za pierwszym razem, a poród mimo, że błyskawiczny, to jednak bolesny, bo bóle tylko krzyżowe i bez zzo, ponieważ szpital nie oferuje. W podjęciu decyzji lekko sobie pomogłam - powinnam od jutra naklejać plastry, ale po prostu ich nie wykupiłam.
Wolałabym też jednak trafić z porodem na chłodniejsze miesiące, ale z racji tego, że o synka staraliśmy się prawie 4 lata, chyba nie ma co odwlekać starań. Zresztą, co to za starania - mąż pracuje w Niemczech i do domu zjeżdża raz na 4 - 5 tygodni i tylko na parę dni. Na stałe ma zjechać jakoś na wiosnę.

Trochę się rozpisałam :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona :-)

Ooo jaaaa boskie. Z moich to tylko ściac i nic więcej ;-)

Jestem pewna że nie jest tak źle:))
Największy problem ówczesnych czasów to brak wsłuchania się w naturę, wszyscy chcą wyglądać jak plastikowe laleczki barbie, super modelki czy znane aktorki. A prawda jest taka że każda z nas ma inna strukturę włosów, tęczówkę oka, kolor cery:) wystarczy tylko zaakceptować swoje indywidualne piękno a czasami trochę pomóc naturze (ale jej nie stłamsić tylko podkreślić):)

reklama
Witam :-)
Mam na imię Joanna, mam 31 lat, dwoje dzieci i postanowiłam, że chyba czas na kolejnego malucha, żeby mój synuś miał się z kim bawić. Mam jednak obawy, bo ciążę przechodziłam gorzej niż za pierwszym razem, a poród mimo, że błyskawiczny, to jednak bolesny, bo bóle tylko krzyżowe i bez zzo, ponieważ szpital nie oferuje. W podjęciu decyzji lekko sobie pomogłam - powinnam od jutra naklejać plastry, ale po prostu ich nie wykupiłam.
Wolałabym też jednak trafić z porodem na chłodniejsze miesiące, ale z racji tego, że o synka staraliśmy się prawie 4 lata, chyba nie ma co odwlekać starań. Zresztą, co to za starania - mąż pracuje w Niemczech i do domu zjeżdża raz na 4 - 5 tygodni i tylko na parę dni. Na stałe ma zjechać jakoś na wiosnę.

Trochę się rozpisałam :zawstydzona/y:
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona :-)

Joanna witaj :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry