Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Lyara to zrozumiałe , bo wszystko koszmarnie dużo kosztuje, ale lepiej się porządnie do ciąży przygotować i z własnego doświadczenia wiem - nie szczędzić na lekarza niż później mieć problem. Gdybym mogła cofnąć czas 10 razy bym się zastanowiła nad doborem lekarza przygotowującego mnie do ciąży i prowadzącego. Nie piszę tego po to żeby Cię negować, straszyć lub przekonywać, ale po to by ktoś nie popełniał moich błędów, po prostu by przestrzec, bo za niedopatrzenie lekarza później my matki płacimy i nasze dzieci .
mehle - echh! no żeby wszystkie po kolei dołączyły do Ciebie i reszty naszek staraczek. A przypomnij ile ma Wasze brzdąc, bo jedno dziecko już macie, co nie? Ile cykli się starałaś?! Pocieszaj nas, kobieto!
Przerąbane będzie całe lato z brzuchem wielkim się toczyć, ale ja na lipiec już nie mam szans. Teraz czekam na efekty sierpnia... ale... brakuje mi nadziei. Za to już mam plan na następny cykl![]()
Dziekuje raz jeszcze i trzymam mocno kciuki za reszte staraczek!Termin wg moich wyliczen to 17 lipca.
Mam coreczke 2 i pol letnia, urodzila sie w kwietniu 2013 r. Teraz staralismy sie trzy cykle, za trzecim sie udalo. Mam nadzieje ze czerwiec i lipiec 2016 beda w miare laskawe jesli chodzi o upaly.![]()
Chce to kupić. Gotowa jestem zainwestować, bo mam wrażenie, że w okresie owu bardzo sucha jestem. Przynajmniej na zewnątrz, bo mój mąż twierdzi, że środku jest ok. Czasami nawet za bardzo wilgotno ponoć. Ale nie wiem czy to płodny ślux. Więc co tam - zainwestuję w ten żel. Nic nie tracę (poza pieniędzmi!)
;-)