reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dobra... Jestem już po wizycie i kompletnie nic nie wiem... Jeszcze chyba mniej niż przed... :wściekła/y: Mam endometrium 14mm... Lekarz stwierdził, że to może być bardzo wczesna ciąża ( co by się teoretycznie zgadzało bo seks był 12.11) . W sensie że zarodek się zagnieżdża i stąd moje plamienie... No i mam niepęknięty pęcherzyk :confused2: Nie mam pojęcia co to oznacza...
No i dostałam skierowanie na bete, ale nie mam kur... gdzie jej zrobić... Najbliższa taka gdzie po 2-3 godz wynik to jakieś 20-30km ode mnie a mojemu nie chce się jechać :angry:

reklama
Paczajcie co uszyłam dla malej kruszynki

Załączniki

• InstagramCapture_f2e68500-9772-4768-8c4b-e8dc172dd7d2.jpg
    InstagramCapture_f2e68500-9772-4768-8c4b-e8dc172dd7d2.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 53
Dobra... Jestem już po wizycie i kompletnie nic nie wiem... Jeszcze chyba mniej niż przed... :wściekła/y: Mam endometrium 14mm... Lekarz stwierdził, że to może być bardzo wczesna ciąża ( co by się teoretycznie zgadzało bo seks był 12.11) . W sensie że zarodek się zagnieżdża i stąd moje plamienie... No i mam niepęknięty pęcherzyk :confused2: Nie mam pojęcia co to oznacza...
No i dostałam skierowanie na bete, ale nie mam kur... gdzie jej zrobić... Najbliższa taka gdzie po 2-3 godz wynik to jakieś 20-30km ode mnie a mojemu nie chce się jechać :angry:

O ludzie... Współczuję Ci teraz tyle czekać... :(

Lyara nic nie musi znaczyc. Dwa miesiace temu mialam jak Ty. Grube endometrium i pecherzyk. Beta ciazy nie wykazala. Tak samo jak u Ciebie. Lekarz zakladal mozliwa ciaze. Jutro u mnie 27 dc. Ostatnie dwa 26 dniowe. Myslicie, zeby juz test zrobic jesli nie przyjdzie @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry