reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojnabig chociaż jedna się ze mną zgadza bo co z kimś rozmawiam to słyszę co to tam podać talerz i tyle

Tak... Tylko nikt nie patrzy na to, że taka obsługa równa się z tym, że dosłownie nie ma nic czasu na to żeby usiąść... Nogi na koniec zmiany dosłownie wchodzą w d... A jeszcze obsłużyć to nic, przecież ktoś to musi przygotowac i posprzątać... Jeśli ktoś myśli ze praca kelnerki to lekka praca to się bardzo grubo myli..

Tak... Tylko nikt nie patrzy na to, że taka obsługa równa się z tym, że dosłownie nie ma nic czasu na to żeby usiąść... Nogi na koniec zmiany dosłownie wchodzą w d... A jeszcze obsłużyć to nic, przecież ktoś to musi przygotowac i posprzątać... Jeśli ktoś myśli ze praca kelnerki to lekka praca to się bardzo grubo myli..
Wiesz, ja podchodzę do tego tak, że każda praca jest ciężka...Ja np w sklepie ledwo sobie radzę, tyle dźwigania, zapierdzielu... Naprawdę jest ciężko, dlatego jak tylko się uda to śmigam na L4...
Dziewczyny, a orientujecie się może czym się charakteryzuje plamienie implantacyjne?

Wiesz, ja podchodzę do tego tak, że każda praca jest ciężka...Ja np w sklepie ledwo sobie radzę, tyle dźwigania, zapierdzielu... Naprawdę jest ciężko, dlatego jak tylko się uda to śmigam na L4...
Dziewczyny, a orientujecie się może czym się charakteryzuje plamienie implantacyjne?
Zgadzam się z Tobą w stu procentach... Nie wiem, co by kobieta musiała robić, żeby się w pracy nie stresować, nie dźwigać, lub nie być przemęczona... Fakt faktem u mnie w pracy się zdarza, że 12 godzin mogę nie odchodzić od komputera, a czasem nie wiem, za co ma się złapać... Za maile, telefony, faktury, nie posprzątane pokoje, przyjęcie towaru czy wysłuchiwanie kolejnej skargi od gościa...
Z tego co wiem krwawienie implantacyjne pojawia się (chociaż nie każda kobieta je ma) w momencie zagnieżdżania się zarodka. Może być mylone z miesiączką, ponieważ występuje w bardzo zbliżonym terminie, jednak jest o wiele bardziej skąpe i zazwyczaj nie występują przy nim dodatkowe objawy (jak np. ból brzucha, czy łamanie w krzyżu jak podczas okresu)

reklama
Ale w pracy zdarzają się też pozytywy jak konkretne posiłki, właśnie pochłaniam :) mniam!

Załączniki

• 1447794878902.jpg
    1447794878902.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 49
Do góry