Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sojnabig chociaż jedna się ze mną zgadza bo co z kimś rozmawiam to słyszę co to tam podać talerz i tyle
Wiesz, ja podchodzę do tego tak, że każda praca jest ciężka...Ja np w sklepie ledwo sobie radzę, tyle dźwigania, zapierdzielu... Naprawdę jest ciężko, dlatego jak tylko się uda to śmigam na L4...Tak... Tylko nikt nie patrzy na to, że taka obsługa równa się z tym, że dosłownie nie ma nic czasu na to żeby usiąść... Nogi na koniec zmiany dosłownie wchodzą w d... A jeszcze obsłużyć to nic, przecież ktoś to musi przygotowac i posprzątać... Jeśli ktoś myśli ze praca kelnerki to lekka praca to się bardzo grubo myli..
Zgadzam się z Tobą w stu procentach... Nie wiem, co by kobieta musiała robić, żeby się w pracy nie stresować, nie dźwigać, lub nie być przemęczona... Fakt faktem u mnie w pracy się zdarza, że 12 godzin mogę nie odchodzić od komputera, a czasem nie wiem, za co ma się złapać... Za maile, telefony, faktury, nie posprzątane pokoje, przyjęcie towaru czy wysłuchiwanie kolejnej skargi od gościa...Wiesz, ja podchodzę do tego tak, że każda praca jest ciężka...Ja np w sklepie ledwo sobie radzę, tyle dźwigania, zapierdzielu... Naprawdę jest ciężko, dlatego jak tylko się uda to śmigam na L4...
Dziewczyny, a orientujecie się może czym się charakteryzuje plamienie implantacyjne?