reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Wydaje mi się że pęka w momencie owulacji, tak by wychodziło. Jeśli nie pęknie to nie dojdzie do zapłodnienia. Są dziewczyny które mają problem z niepękającymi pęcherzykami i dostają zastrzyk z pregnylu:)
To może jeszcze będzie owu i będzie szansa :-D
No dokładnie... Jeśli nie pękł to nie uwolnił komórki jajowej i nie może wtedy dojsc do zapłodnienia :(
Hmm czyli wychodziłoby że nasze starania do tej pory bezowocne by były... No chyba że jest więcej niż jeden pęcherzyk? hmm

Zrób test owulacyjny :) ja w tym cyklu miałam pozytywny test dopiero w 40 dniu! I jestem juz 25 dzień po ale test ciążowy negatywny :/

Zrób test owulacyjny :) ja w tym cyklu miałam pozytywny test dopiero w 40 dniu! I jestem juz 25 dzień po ale test ciążowy negatywny :/
Robię od środy chyba czy od czwartku codziennie, i wychodzi za każdym raz jaśniejsza, raz lekko ciemniejsza druga kreska, ale każda jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej...

Czarna u mnie zależy od libido są miesiące że jestem normalna a są takie ze jestem bardzooo dziwna ;-)

Sojnabig wyspalas się chociaż ;-)
Może za szybko na test. Spróbuj za tydzień. A stosowalas testy owu?
Oj tak przy bombkach z cekinow jest zabawy ale za to jaka satysfakcja ;-)
Znam twój ból, pracowałam jako kelnerka jak były wesela to nawet po 20 h cztery godziny snu i wio na poprawiny. A tak normalnie to dwa dni po 12 dwa wolnego. Mimo to udało mi się zajść za pierwszym razem ;-) także trzymam kciuki

Lyare jak nie masz jak jechać to idź tam gdzie możesz. U mnie na wyniki bety czeka się dwa dni :-/

Ewix o ja ;-) jaki piękny materiał;-)
Ja walczę z mufka. Nie mogę przyszyc rzepy. Dzisiaj robię podejście nr. Dwa ;-) chciałam żeby mi krawcowa przybila napy. Ale u mnie to koszt 10 zł za nape. A potrzebuje 8 więc się nie opłaca

Marzycielka rób test rano ;-) trzymam kciuki

Aerobik już za mną ;-) chwilą przerwy i biorę się za ćwiczenia w domu

Ruda - a no wyspalam się :) a już od ponad dwóch godzin znów walcze w pracy... No właśnie robiłam testy owu... W 37,38,39 dniu cyklu kreska jaśniejsza a w 40 zdecydowanie ciemniejsza... I nie wiem czy znów robić test... Wydawało mi się ze 25 dni po owulacji juz spokojnie powinien coś pokazać a tu lipa... Do tego temp mam cały czas 36.8-37 a luteina okresu nie wywołała... Może mam już menopauze? :p

ruda - Czyli jednak mój mąż ma rację, muszę się bardziej postarać:D
Lyara - ja czekam teraz do @ i zaczynam starania:D co prawda już miałam dwie po porodzie ale cykle strasznie się od siebie różnią, raz są za długie raz za krótkie, teraz dopiero widzę że wszystko wraca powoli do normy:) ale obserwuje siebie, sprawdzam szyjkę, wydzielinę, robię testy owu, to wszystko nie po to żeby super szybko zajść ale wiedzieć na czym stoję i w razie czego swoje wnioski i obserwację opowiedzieć lekarzowi:)

Znam twój ból, pracowałam jako kelnerka jak były wesela to nawet po 20 h cztery godziny snu i wio na poprawiny. A tak normalnie to dwa dni po 12 dwa wolnego. Mimo to udało mi się zajść za pierwszym razem ;-) także trzymam kciuki

Ja kiedyś też czasem obsługiwałam jako kelnerka na cateringach dla VIPów na meczach , gdzie gości było ponad 300 osób... Zdecydowanie NIE POLECAM NIKOMU.

Sojnabig idź do gina i wtedy się dowiesz ;-) ale menopauza w takim młodym wielu to zadkosc

Czarna nie ma ;-) działaj tyle na ile masz ochotę ;-)

A ja przyznam że w ten cykl nie wierzę. Przygotowania do roczku, choroba małego wzięłam się za ćwiczenia a seks może trzy razy w tym cyklu i dzisiaj się obudziłam że już po płodnych ;-) no nic może będę wrześniowa

reklama
Robię od środy chyba czy od czwartku codziennie, i wychodzi za każdym raz jaśniejsza, raz lekko ciemniejsza druga kreska, ale każda jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej...
Mi tak przez kilka dni wychodziło... A nagle zobaczyłam ciemniejszą i siostrę i M. pytałam, czy na pewno jest ciemniejsza, do tego kazałam siostrze zrobić jeden test, czy czasem nie są wadliwe ale ona była dwa dni po okresie i miała rzeczywiście tylko jedną kreskę a u mnie ciemniejsza jak byk... Widziałam w galerii google, że kobiety caly miesiąc potrafiły mieć jaśniejszą kreskę i tylko jeden dzień ciemniejszą..

Do góry