Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może jeszcze będzie owu i będzie szansaWydaje mi się że pęka w momencie owulacji, tak by wychodziło. Jeśli nie pęknie to nie dojdzie do zapłodnienia. Są dziewczyny które mają problem z niepękającymi pęcherzykami i dostają zastrzyk z pregnylu![]()

Hmm czyli wychodziłoby że nasze starania do tej pory bezowocne by były... No chyba że jest więcej niż jeden pęcherzyk? hmmNo dokładnie... Jeśli nie pękł to nie uwolnił komórki jajowej i nie może wtedy dojsc do zapłodnienia![]()
Robię od środy chyba czy od czwartku codziennie, i wychodzi za każdym raz jaśniejsza, raz lekko ciemniejsza druga kreska, ale każda jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej...Zrób test owulacyjnyja w tym cyklu miałam pozytywny test dopiero w 40 dniu! I jestem juz 25 dzień po ale test ciążowy negatywny :/
Znam twój ból, pracowałam jako kelnerka jak były wesela to nawet po 20 h cztery godziny snu i wio na poprawiny. A tak normalnie to dwa dni po 12 dwa wolnego. Mimo to udało mi się zajść za pierwszym razem ;-) także trzymam kciuki
Mi tak przez kilka dni wychodziło... A nagle zobaczyłam ciemniejszą i siostrę i M. pytałam, czy na pewno jest ciemniejsza, do tego kazałam siostrze zrobić jeden test, czy czasem nie są wadliwe ale ona była dwa dni po okresie i miała rzeczywiście tylko jedną kreskę a u mnie ciemniejsza jak byk... Widziałam w galerii google, że kobiety caly miesiąc potrafiły mieć jaśniejszą kreskę i tylko jeden dzień ciemniejszą..Robię od środy chyba czy od czwartku codziennie, i wychodzi za każdym raz jaśniejsza, raz lekko ciemniejsza druga kreska, ale każda jest dużo jaśniejsza od tej kontrolnej...