reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mychunia oby zgwałcony z fajerwerki ;-)

Ankaka nawet nie wiesz jak bardzo Ci kibicuje

Norkan kocham Ikea ;-)

Ja też miałam w wigilię ale przez to przesunięcie @ mi wychodzi 27 więc będę wiedzieć po świętach

reklama
Hej kochane, przejrzałam tylko kątem oka co tam u was, ale nie dam rady każdej z osobna... wybaczcie :( Któraś pytała co u mnie chyba ;) Ujdzie jakoś, okres mi się nadal nie skończył, ale jutro zadzwonie do gina i zapytam kiedy mogłabym wpaść do niego... Jutro też idę do poradni rehabilitacyjnej, zobaczymy co mi powiedzą, stresuję się strasznie :( A nogi... no cóż, dopóki siedzę na tyłku w domu to jest ok, wczoraj polazłam na zakupy, bo przecież dam radę... jak wracałam to nie mogłam iść a łzy się do oczu cisnęły :( To jest taki ból, że się wytrzymać nie da, a ja jeszcze ciężko znoszę ból bardzo... Ehh
No to nie smęcę, widziałam że testujecie dziewczyny w święta... Oj to byłby niesamowity prezent co? :) Ja jak tylko wreszcie skończy się kiedyś okres to zabieram się do roboty, i pewnie też jakoś końcem roku testy :D Albo w święta, zobaczymy :-D

Lyara zyce zdrowka, trzymaj sie cieplo, ja tez mam niski prog bolu wiem wiem jak sie meczysz biedna
Pati - my to dzialamy nie odpoczywamy:-) co drugi dzien bo ponoc codziennie tez nie dobrze

reklama
Lyara 3mam kciuki za rwhabilitacje.

NorkAn a to nie w kazdej ikei to samo jedzenie? :)

Ruda nie dziekuje! Teraz nie moge Cie zawiesc :)

Posypia sie kreseczki nam wszystkim! Trzymam kciuki za nas wszystkie!

Mi sie infekcja rozkreca :/ juz nie wiem co stosowac .. ale kurcze tak samo mialam z Fifim zanim sie dowiedzialam dostalam strasznej infekcji wiec moze to znak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry