reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna dobrze radzisz ;-) zero zniesmaczenia każda z nas wie o co chodzi i dorosłe jesteśmy :-D
Tak blog to dobry pomysł wszystko ładnie w jednym miejscu, albo fb ale tam gdzie masz swoje przepisy ;-)

Czarna - nie próbowałam ;) może spróbuję, zobaczymy co to da ;)
NorkAn - już się nauczyłam, żeby w ogóle nie poruszać tego tematu i tego się będę trzymać ;) a co do seksi ubranek... hmm... trzeba się zastanowić, czy mam coś ciekawego :) z randką będzie ciężko, bo nie mamy za dużo czasu dla siebie, często się mijamy przez nasze prace... Ale może się coś uda wykombinować ;)
Fimka - może to też coś pomoże, coś wymyślę ;)

Będę czekała na nowe Czarna :)

Zastanawiam się, czy pomiędzy dzieciaczkami nie będę miała dużej różnicy wieku, ale cóż - czasu już nie cofnę...

Urozmaicenia w sypialni to świetna sprawa :) Wspólna kąpiel, wino... coś, co da pełen luz. I cierpliwość :)

Zaopatrzyłam się w kwas foliowy. Myślałam, czy kupić witaminy, ale to chyba dopiero wtedy, gdy zobaczę dwie kreseczki na teście.

I też w wolnych chwilach staram się zerkać wstecz, doczytać o was co nieco :)

Ann - to grupa TAJNA:szok:
Musisz zawołać Rudą żeby Ciebie do niej dodała:-)
Pati - zajebista jest kowbojka w przysiadzie w szczególności dla Panów, nie wiem jaka jest równica, ale oni chyba coś czuja:D
A skoro jesteśmy przy temacie seksu... to pytanie do tych które już rodziły: Czy sex po porodzie jest dla was lepszy, czy gorszy?:)

Ann - to grupa TAJNA:szok:
Musisz zawołać Rudą żeby Ciebie do niej dodała:-)
Pati - zajebista jest kowbojka w przysiadzie w szczególności dla Panów, nie wiem jaka jest równica, ale oni chyba coś czuja:D
A skoro jesteśmy przy temacie seksu... to pytanie do tych które już rodziły: Czy sex po porodzie jest dla was lepszy, czy gorszy?:)
Dla mnie jest tak samo oprocz tego ze przed ciąża mialam super figure a teraz no cóż....

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Będę czekała na nowe Czarna :)

Zastanawiam się, czy pomiędzy dzieciaczkami nie będę miała dużej różnicy wieku, ale cóż - czasu już nie cofnę...

Urozmaicenia w sypialni to świetna sprawa :) Wspólna kąpiel, wino... coś, co da pełen luz. I cierpliwość :)

Zaopatrzyłam się w kwas foliowy. Myślałam, czy kupić witaminy, ale to chyba dopiero wtedy, gdy zobaczę dwie kreseczki na teście.

I też w wolnych chwilach staram się zerkać wstecz, doczytać o was co nieco :)
Jesli moge sie wtracic to nie polecam witamin w tabletkach. Lepiej znalezc te witaminy w produktach spozywczych, sa lepiej przyswajalne i naturalne :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry