reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Moja tez powinna przyjsc 2 stycznia;)
Moja @ 3, ale pewnie przyjdzie, ponieważ oprócz nerwicy nie mam żadnych objawów, nawet cycki mnie nie bolą :rolleyes2: W pierwszej ciąży miałam plamienie więc wiedziałam że się udało, tutaj cisza, chociaż wg. kalkulatora t-time , zagniezdżenie może być dopiero jutro +,- 3 dni do przodu ...:huh:, ale, kto by temu wiarę dawał. Ehh..

reklama
Nie ma sie o co klocic. Ja nie chcialabym zeby ktos mowil ze nie mam empati tylko dlatego ze pierwsze dziecko planowalamna grudzien i tez za pierwszym razem sie udalo. Teraz rowniez planuje zarowno termin jak i plec. To nie znaczy ze jak bedzie inna to nie bedziemy kochac. Ale czemu nie probowac.
Na watku sa dziewczyny ktore dopiero zaczynaja starania i dlatego nie czuja presji nie znaja sie na owu i innych badaniach lekach i przeszkodach. Po to jest forum aby kazda ktora sie stara mogla zadac pytanie. Czasami praca lub zycie wymusza planowanie terminu porodu i to tez nie jest zle.
Rozumiem ze sa tez takie ktore maja wiele problemow i sa po przejsciach i stratach, staraja sie rok i dluzej i bardzo im wspolczuje. Pewnie nie jedna z nas ktora dopiero zaczyna starania nie wie jak to jest, ale to nie znaczy ze piszac o tym co mamanadii chce sprawic tym przykrosc.
To tyle ode mnie... Chyba nikogo nie urazilam
nie urazilas, spoko :biggrin2: czasem takie dyskusje dobrze robia, bo kazda wyrazi swoje zdanie :biggrin2:

Aż dziś z ciekawości sprawdzę szyjkę bo nigdy tego nie robilam o.O to bezbolesne? :D :D

Hehe, nie, zupełnie :D obrazowo opisując - wkładasz palca do pipki, i czujesz szyjkę - czy jest płytko czy głęboko, czy jest twarda zaciśnięta czy bardziej miękka, rozpulchniona. Nie mając porównania z dniem na pewno niepłodnym - np zaraz po miesiączce, trudno porównać miękkość i czy jest otwarta czy zamknięta (tego ja nie potrafię stwierdzić..). Ale bardzo łatwo jest określić czy jest wysoko czy nisko. Myjcie rączki i sprawdzajcie! :)

Hehe, nie, zupełnie :D obrazowo opisując - wkładasz palca do pipki, i czujesz szyjkę - czy jest płytko czy głęboko, czy jest twarda zaciśnięta czy bardziej miękka, rozpulchniona. Nie mając porównania z dniem na pewno niepłodnym - np zaraz po miesiączce, trudno porównać miękkość i czy jest otwarta czy zamknięta (tego ja nie potrafię stwierdzić..). Ale bardzo łatwo jest określić czy jest wysoko czy nisko. Myjcie rączki i sprawdzajcie! :)

Już widzę minę Naszych facetów :biggrin2:
Kochanie co robisz ?
A nie takie tam ...
Może pomóc ?

:rofl2:

reklama
Moja @ 3, ale pewnie przyjdzie, ponieważ oprócz nerwicy nie mam żadnych objawów, nawet cycki mnie nie bolą :rolleyes2: W pierwszej ciąży miałam plamienie więc wiedziałam że się udało, tutaj cisza, chociaż wg. kalkulatora t-time , zagniezdżenie może być dopiero jutro +,- 3 dni do przodu ...:huh:, ale, kto by temu wiarę dawał. Ehh..
a bedziesz na testa czekac czy betka?
mmm pyszne te kopyta :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry