Luxuorius
Moderatorka
praca, mam swoje zobowiazania i tak mialam czekac do marca, ale udalo sie i bedzie koniec styczniaLux, a przypomnij dlaczego czekacie jeszcze jeden cykl przed staraniami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
praca, mam swoje zobowiazania i tak mialam czekac do marca, ale udalo sie i bedzie koniec styczniaLux, a przypomnij dlaczego czekacie jeszcze jeden cykl przed staraniami?
no niedobra jestem hahhaaaa, ale wiesz szwagiereczka moja mi ciazy nie wybaczy i bedzie jazda bez trzymanki jak bylo w pierwszej ciazyBertha na zwiększenie śluzu polecam olej z wiesiołka bierze się go do owu. Naprawdę działa
Mania w okolice Nysy a dokładnie do skorochowa jeżdżę co roku ;-)
Ja nie wierzę w wybór płci. A co jak owu się przesunie?
To tak samo jak wam powiem ze na chłopca trzeba jeść pietki od chleba a na dziewczynkę bułki z sezamem. Bez sensu? Tak samo jak celowanie dwa dni przed, pięć dni, w dniu owu.
Ann to syn mujer ładuje wszystko do buźki ;-) no mój też mały odkurzacz a ma prawie 14
Uwaga chwale się mój synek chodzi ;-) cały dzień dzisiaj ;-)
Luxuorius nie dobra ty ;-) jak.mogłaś ukraść synka mamusi. Fuj ;-)
A u mnie szwagierka to temat rzeka ;-) tylko u mnie było spoko do momentu zajścia w ciążę a potem wpier.. .. Się
Haha mamusie my też kiedyś będziemy tesciowymi ;-)
Mamanadii miałam się nie wypowiadać ale się zdenerwowalam. Gdzie ty tu widzisz złość? Jestem tu od pierwszej strony i jeszcze tego nie zauważyłam?
Sory ale zachowujesz się jak dziecko ktoś napisał coś ze mu się nie podoba a ty co robisz? Zabierasz zabawki i zmieniasz piaskownice?
Nessi haha jeblam jaki palec ;-) prawdziwy palec grzebalec ;-)
Muminek Haha że masz ciasna ;-)
Claudiaaudia dziewczyny cie potrzebują ;-) ty moja znawczyni ;-)
zbooczonas TyMatko, ale ten paluch dlugasny na tym rysunku![]()

a mi lekarz mowil, ze na ciaze musi byc wyzej ej nooo, to juz nic nie kumamProblem z szyjką jest taki, że w ciązy i na okres może być taka sama. Żeby było miarodajnie topomaga tutaj tempka
A palec ... rewelka ...normalnie z gumy![]()