Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nessi mozesz tez byc nerwowa na ciaze, wiesz hormonki szaleja![]()
Ja biore tylko euthyrox malutka dawke, acard, wit D3, kwasy omega3,kwas foliowy, inofem, colostrum,zelazo, wit b12. Antybiotykow nie biore, nigdy nie bralam bo jestem przeciwnikiem brania antybiotykow tym bardziej ze lekarze przepisuja je bez pojecia na przeziebienia, sterydow tez nie bralam. Wogole ja nigdy nie choruje, ostatni raz mialam goraczke jak mialam 5 lat. Teraz biore leki (mimo ze jestem przeciwnikiem lekow) bo chce dziecko, lekarz kazal i dziewczynom na tych lekach sie udaje. Biore jeszcze wlewy dozylne z intralipidu co miesiac, a jak bedzie ciaza to zastrzyki w brzuch z fraxiparyny. Nie nie jestem lekomanka, poprostu bez tego wszystkiego moze mi sie nie udac. Mam 2 swietnych lekarzy ktorym ufam, maja duza wiedze, wiedz biore co kaza.Strawbelka no leki maja duzy wplyw na organizm, ja pamietam jak moj organizm reagowal na antybiotyki i stedrydy kiedys co dopiero gdybym musiala takie leki jak Ty brac
Karola uwierz, ze masz super wiek na rodzenie![]()
a co z Twoim zoladkiem po takiej dawce lekow?Ja biore tylko euthyrox malutka dawke, acard, wit D3, kwasy omega3,kwas foliowy, inofem, colostrum,zelazo, wit b12. Antybiotykow nie biore, nigdy nie bralam bo jestem przeciwnikiem brania antybiotykow tym bardziej ze lekarze przepisuja je bez pojecia na przeziebienia, sterydow tez nie bralam. Wogole ja nigdy nie choruje, ostatni raz mialam goraczke jak mialam 5 lat. Teraz biore leki (mimo ze jestem przeciwnikiem lekow) bo chce dziecko, lekarz kazal i dziewczynom na tych lekach sie udaje. Biore jeszcze wlewy dozylne z intralipidu co miesiac, a jak bedzie ciaza to zastrzyki w brzuch z fraxiparyny. Nie nie jestem lekomanka, poprostu bez tego wszystkiego moze mi sie nie udac. Mam 2 swietnych lekarzy ktorym ufam, maja duza wiedze, wiedz biore co kaza.
I kochana może ciąża? Ale by fajnie było!!!