G
Gość
Gość
Bedemama wysylam Ci linka do immunologii, fajnie wszystko napisane i wytlumaczone. Poczytaj sobie, moze warto zrobic badania. http://www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?t=15779
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam ze warto wyjechać tylko we dwoje na kilka dni :-) w nowe miejsce :-) tylko jakby nie patrzeć kasa jest potrzebna na takie wyjazdy ale dużo dziewczyn opisywało jak to sie starało o maleństwo lata i w momencie, w którym odpuscily( jak to zrobiły?!) i wyjechały to za miesiąc 2 kreseczki:-)26 lat i nie mamy jeszczeI dlatego tak walczę o ten mały Cud
Nam za 1 razem sie udalo wlasnie jak wyjecjLismy na urlop , to jednak ma jakies znaczenie czlowiek jest wyluzowanj, bez pracy , eypoczetny i organizm inaczek pracujeSłyszałam ze warto wyjechać tylko we dwoje na kilka dni :-) w nowe miejsce :-) tylko jakby nie patrzeć kasa jest potrzebna na takie wyjazdy ale dużo dziewczyn opisywało jak to sie starało o maleństwo lata i w momencie, w którym odpuscily( jak to zrobiły?!) i wyjechały to za miesiąc 2 kreseczki:-)
Słyszałam ze warto wyjechać tylko we dwoje na kilka dni :-) w nowe miejsce :-) tylko jakby nie patrzeć kasa jest potrzebna na takie wyjazdy ale dużo dziewczyn opisywało jak to sie starało o maleństwo lata i w momencie, w którym odpuscily( jak to zrobiły?!) i wyjechały to za miesiąc 2 kreseczki:-)
Loooo oby!!Obyś miała racjęMy z mężem właśnie wróciliśmy z takiej wycieczki tylko we dwoje i faktycznie nie było czasu myśleć o ciąży itp... raczej dawaliśmy się ponieść chwili... a teraz czekamy na efekty
Właśnie gdzie ta lasencja sie podziała?Lux co robisz???