reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Malami byłam i wtedy lekarz zobaczył kawałek łożyska a nic mnie nie bolało nic nie śmierdzialo. Tylko nie miałam robione usg bo tym zabiegu

Aestima witaj :-) widzę że ty na krótko:-) trzymam kciuki

Cytrynowa no Zostawili 6 cm. A położna mówiła di lekarza że łożysko jest nie całe, ten upieral się że całe. Po połogu
Czyli po 6 tygodniach dowiedziałam się że jednak Zostało. Mój gin mówił że gdybym nie przyszła do niego to byłby stan zapalny i mogli by mi wyciąć wszystko. Jakby to łożysko zaczęło gnic. A mówi że dużo kobiet po połogu nie przychodzi

reklama
ruda 1991, mam nadzieję :) Gdyby jednak jutro test wyszedł, to miałabym prezent dla Męża- ma jutro urodziny. Ale bóle mam niesamowite. Niemniej Mąż mi przypomina, że w poprzednich ciążach wciąż latałam do łazienki i mówiłam, ze dostanę okres. Wy też tak miałyście? Chyba miałabym nadzieję, gdyby nie test. W poprzednich ciążach testy były pozytywne już dzień przed terminem @. A u Was?

ruda ty to dopiero miałaś jazdę :szok::szok::szok::szok: dobrze, że nic się nie stało. Moja ciocia właśnie w taki sposób straciła macicę. tylko ona po roku poszła, bo ją boleć zaczęło i okazało się, że łożysko nie całe urodziła i to co zostało zgniło razem z macicą...

Aestima ja przy pierwszej ciąży wiedziałam 3 dni przed terminem @ bo mi cycole przez noc o rozmiar urosły:-D Za to przy Ali to po 2 dniach od terminu @ dopiero się blada kreska na teście zrobiła, a cycole podrosły dopiero w 8 miesiącu. To zależy od hormonów, a każda ciąża jest inna

Ja 5 dni po @ miałam bladziocha :-)

Prezent dla męża byłby super

Malami nie wyobrażalam sobie nie pójść po pologu. Teraz muszę się wybrać. Bo ostatni raz byłam Właśnie po pologu

W sumie byłam w zeszłym miesiącu Badana przez gina bo okres miałam taki ze co 10 minut zmieniałem wkłady poporodowe tak się ze mnie lało i byłam na pogotowiu bo się wystraszylam że coś nie tak. Badał mnie gin ale to tak tylko czy wszystko w porządku. A przydało by się iść na takie dokładne badania podwozia

malami, ruda, a w dniu spodziewanej @ robiłyście test i był negatywny? NAwet cienia, cienia? U mnie nic, tylko wielka różowa krecha w polu kontrolnym:baffled: Może jutro? @ dalej brak:-)

reklama
Do góry